2018-2019 Eğitim Öğretim yılı, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yarışmaları kapsamında Liseler arası Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Masa Tenisi Kız ve Erkek takımları tarih yazdı.



Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Liseler Arası Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği Turnuvasında Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek takımı Finalde rakiplerini yenerek erkeklerde İl birincisi kız takımı Turnuvada İkincilik Kürsüsüne yerleşirken büyük bir başarıya imza attılar.
60 TAKIM KATILDI
Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği Yarışmalarına Trabzon İlinde bulunan Liselerden yoğun bir katılım oldu. Toplam 60 Takımın katıldığı turnuvada Vakfıkebir ilçesi takımları Gruplar aşamasında oynadıkları tüm müsabakaları kazanarak Erkeklerde Trabzon il birincisi kızlarda Trabzon İl ikincisi olarak Vakfıkebir ilçesize büyük gurur yaşatarak tarih yazdılar.
Önemli bir başarıya imza atan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek ve Kız Masa Tenisi Takımlarına kupa ve madalyalarını, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve aynı zamanda Vakfıkebir Gençlik Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil ve Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sezgin Özdin birlikte verdiler.
Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Sezgin Özdin emeği geçen herkese teşekkür etti. Bölge finallerinde Trabzon’u temsil edeceğiz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.