Vakfıkebir İlçesinde Liseler arası Futsal Turnuvası büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Ömer Nakkaş MTAL turnuvanın şampiyonu oldu ve ödülünü Kaymakam Mesut Yakuta’nın elinden aldı.



Vakfıkebir Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil Turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi. Müdür Civil; “İlçe Liseler arası Futsal turnuvası, İlçe içerisindeki liseli gençlerin sosyalleşmesi bir birileriyle olan iletişimlerinin gelişmesi yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmaları amacıyla düzenlediğimiz turnuvamıza ilçe liselerinin tamamı katılmıştır. Gençlerimizi telefon,  televizyon ve internet ortamlarından uzaklaştırmak onların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu spor etkinliklerini her ay değişik branşlar da yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız bu etkinliklere sayın Kaymakamımız Mesut Yakuta bey ve Belediye Başkanımız sayın Muhammet Balta  bey her daim bizlerden desteklerini esirgememişlerdir. Kendilerine şahsım ve müdürlüğümüz adına sonsuz teşekkürler ediyorum dedi.
Vakfıkebir Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü görevine atandığı günden buyana ilçedeki spor aktivasyonlarına hız kazandıran İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil, görevde bulunduğu bu süre zarfında ilçede ki kamu kurum ve kuruluşlarını da harekete geçirerek spor’a yönlenmelerinde, özendirmede büyük bir pay sahibidir. Kendisini yaptığı bu aktif faaliyetler ile ilgili olarak kutluyoruz.
Yapılan Turnuva sonucunda; 1. Ömer Nakkaş METAL, 2. Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi takımları oldu. Dereceye giren takımları Ödülleri İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil ve Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kadri Alay tarafından takdim ettiler.