TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK, Vakfıkebir ilçe stadı'nda Şanlıurfaspor'u ağırladı. Maçı Hekimoğlu Trabzon FK 5-0 kazandı.
 
Vakfıkebir İlçe Stadında oynanan TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK,  Şanlıurfaspor'u  5-0 mağlup etti.
Stat: Vakfıkebir
Hakemler: Onur Bingöl, Vural Gül, Cengizhan Öztürk
Hekimoğlu Trabzon FK: Bekir**, Miraç**, Oğuzhan Erdoğan** (Ali Aydemir dk. 68*), Samet Yalçın**, Dede Çelik**, Hakan Yavuz **(Murat Cem Akpınar dk. 60*), Talha Yazgan**, Mertcan Çam**, Musa Caner Aktaş** (M.Haşim dk. 68* ), Bahadır Erol**, Taha Balcı**
Şanlıurfaspor : Yasin*, Yusuf*(M.Iğnak dk.67*), Seyfettin*, Eyüp*(A.Çalışkan dk.87*), Ali Eren*, Mehmet Fatih*,Onur*, Muhammet Talha*, Mehmet Sinan*( İ. Çifter dk.66*), İbrahim*, Serhat*
Goller: Taha Balcı (dk.37 P, dk.63),Hakan Yavuz (dk.40), Samet Yalçın (dk. 54), Bahadır Erol (dk 69)
 
KARDEŞLİK KAZANDI
Şanlıurfaspor yaşadığı mali zorluklar nedeniyle maç öncesinde Trabzon’a gelemeyeceği yönünde bir açıklama yapmış Celil Hekimoğlu Başkan’da bütün masrafları üstlenerek Şanlıurfaspor’u Trabzon’a davet etmişti.
Daha sonra Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı kendi imkanları ile takımını Trabzon’a gönderdi.
Ancak Celil Başkan’ın bu anlamlı davranışı maçtan önce görüştüğüm Şanlıurfalılar tarafından çok büyük bir memnuniyetle karşılandı.
Bu jest iki kardeş şehri birbirine daha da yakınlaştırdı.
Bu tür maçlar yaşanabilecek olan konsantrasyon sorunları nedeniyle her zaman zor geçmeye adaydır.
Nasılsa yeneriz diyerek maça başlamak ve gol bulmak için aceleci davranarak normal oyun düzeninin dışına çıkmak sürpriz bir sonucun çıkmasına neden olabilirdi.
Ancak Hekimoğlu Trabzonlu oyuncular golün geç gelmesine rağmen hiçbir zaman panik düğmesine basmadılar.
 Pozisyonlara girdiler kaçırdılar ama asla oyun düzeninin dışına çıkmadan yeni pozisyonlar ürettiler.
Neticede penaltından gelen golden sonra takım daha da rahatladı ve farklı bir galibiyet ile sahadan ayrıldılar.
İki takım arasındaki büyük kalite farkından dolayı bu maçta çok detaylı bir değerlendirme yapmanın gerçekçi olmayacağını düşünüyorum.
Baştan sona büyük bir ciddiyetle oynayan Hekimoğlu Trabzonlu ve güçleri oranında sahada centilmence mücadele eden Urfasporlu futbolcuları kutluyorum.
Umuyorum kardeş şehrimizin Urfaspor biran önce bulunduğu bu zor durumdan kurtularak hak ettiği yerlere gelir.