İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilimizi temsil eden Hekimoğlu Trabzon Vakfıkebir İlçe Stadyumunda Amed Sportif'i ağırladı.



HEKİMOĞLU: 3 AMED: 0
SAHA: Vakfıkebir İlçe Stadyumu
HAKEMLER: Veli Karakaya***, Serkan Gülçer***, Murat Tuğberk Curbay***
TRABZON HEKİMOĞLU: Gökhan***, Miraç***, Talha Yazgan***, Bahadır*** (Dk.74 Taha Gür**), Volkan***, Maksut***, Oğuzhan***, Samet***, Hakan***, Musa Caner*** (Dk.74 Muhammet**) , Taha Balcı*** (Dk.77 Hakan**)
AMED SPORTİF: Erdi**, Yiğitcan*, Azad Kevin*, Yüksel**, Oğuz**, Muhlis**, Onur** (Dk.69 Hüseyin*), Muhammet Burak** (Dk.69 Mehmet Erkut*), Bulut**, Bünyamin**, Muhammet** (Dk.89 Talha*)
GOLLER: Dk.29 Musa Caner, Dk.37 Maksut, Dk.72 Taha Balcı  (Hekimoğlu Trabzon)
KEYİF ALDIK
Geçtiğimiz hafta Manisa karşısında alınan talihsiz yenilginin ardından Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Alper Avcı, Amed Sportif müsabakasında kaleci de dahil olmak üzere ilk onbirden üç oyuncu değişikliği yaptı.
Afyon karşılaşmasında olduğu gibi Vakfıkebir’de yine tribünler tamamen doldu. Müsabakayı TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’da izledi.
İlk yirmi dakika karşılıklı ataklarla geçtikten sonra temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon maça ağırlığını koyarak oyun üstünlüğünü ele aldı.
Miraç’ın ofsayt gerekçeciyle sayılmayan golünün ardından Caner’in kafa vuruşuyla takımımız 1-0 öne geçti. Birkaç dakika sonra Maksut’un orta alanda alarak sürdüğü ve güzel bir bitirici vuruşla attığı gol farkı ikiye çıkardı.
 İlk yarının son dakikalarında kazandığımız ve Taha Balcı ile kullandığımız penaltı atışını kaleci Erdi çıkardı.
İkinci yarıda da istekli ve arzulu oyununu sürdüren Hekimoğlu Trabzon, Taha Balcı ile çok net bir fırsattan yararlanamadı.
72. dakika da ise yine Taha Balcı defans ve kaleci hatalarının birbirini izlediği pozisyonda bu maçtaki şansızlığını kırarak boş kaleye attığı golle farkı üçe çıkardı.
 
 
Bu maçta galibiyet kadar önemli olan şey; takımın kazanma arzusunu sahaya yansıtması ve her hattıyla rakipten daha üstün olduğunu 90 dakika boyunca göstermesiydi.
Lig uzun bir maraton elbette galibiyetler kadar puan kayıpları da yaşanacaktır. Zamanla Hekimoğlu Trabzon’un daha da iyi olacağını ve özellikle orta alana yapılacak olan takviyelerle ligde ses getireceğine inanıyoruz.
Merak edenler için; Vakfıkebir’de oynayan ve gergin geçebileceği düşünülen müsabakada saha içerisinde ve saha dışında en küçük bir olay yaşanmadan karşılaşmanın tamamlandığını ifade edelim.