TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. haftasında Hekimoğlu Trabzon FK, İnegölspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.


 
Stat: Vakfıkebir
Hakemler: Mustafa Hakan Belder**, Gökhan Coşar **, Serdar Osman Akarsu **
 
Hekimoğlu Trabzon FK: Gökhan Köstereli **, Miraç Acer **, Maksut ** (Murat Cem Akpınar dk. 81 ?), Oğuzhan ** (Ali Aydemir dk. 74 *), Samet **, Hakan Yavuz **, Talha Yazgan **, Musa Caner ** (Mertcan Çam dk. 63 *), Bahadır Erol ***, Taha Balcı ***, Volkan Altınsoy **
 
İnegölspor: Şener *, Gökhan Kurumuş **, Cengiz **, Ahmet Hakan * (Enes Topal dk. 74 *), Niyazi * (Muharrem dk. 61 *), Hacı Mustafa *, Uğur *, Emre *, Abdullah *, Ali Kemal * (Ömer Faruk dk. 46 *), Yasin *
 
Gol: Taha Balcı (dk. 21) (Hekimoğlu Trabzon FK)
Sarı kartlar: Ömer Faruk, Hacı Mustafa (İnegölspor), Maksut, Talha Yazgan (Hekimoğlu Trabzon FK)
 
TAKIM OYUNU KAZANDIRDI
Vakfıkebir’de taraftarı ile bütünleşen Hekimoğlu Trabzon bu sezon ilk kez mücadele ettiği 2. Ligde puanları toplamaya ve bizlere umut vermeye devam ediyor.
İlk maçı yorumladığımız zamanla Hekimoğlu Trabzon’un daha iyi olacağını yazmıştık. Maçlar ilerledikçe takımın birbirleriyle olan uyumunun daha da arttığını gözlemliyoruz.
İnegölspor karşısında belki mükemmel bir futbol ortaya koyamadılar ama takım bütünlüğü içerisinde maçı kazanmak için her şeyi yaptılar. Müsabakaya daha iyi başlayan taraf olan temsilcimiz Taha Balcı’nın kafa golüyle öne geçti. İnegölspor golden sonra Niyazi Batuhan ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. İlk yarıda bu iki pozisyon dışında hatırımızda kalan başka bir pozisyon yaşanmamasına rağmen Hekimoğlu Trabzon’un daha üstün olan taraf olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İkinci yarıda İnegölspor gol için baskıyı artırdı. 70. dakika da Gökhan Kurumuş’un kafa vuruşanda kalecimiz Gökhan Köstereli çok güzel bir kurtarış yaparak gole geçit vermedi. Bu pozisyonun hemen ardından defanstan kaptığı topla tehlikeli bir atak geliştiren golcümüz Taha Balcı’nın vuruşunu da rakip kaleci Şener kurtardı. Her iki tarafta yapılan oyuncu değişiklikleri müsabakanın gidişine çok fazla etki etmedi. Hekimoğlu Trabzon maç boyunca çok akıllı bir futbol oynayarak önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırmayı başardı. Bu maçı bireysel performanstan çok takım halinde oynayarak kazandılar. Çok pozisyonun olmadığı bir doksan dakika izledik. Ancak seyir zevki ve mücadele acısında iyi bir müsabaka olduğunu söyleyebiliriz. Taha Balcı attığı golün yanı sıra oynadığı futbolla da adına ve kariyerine yakışan bir maç çıkardı. Yine Maksut, Bahadır ve kalecimiz Gökhan’ın öne çıkan diğer isimler olduğunu belirtelim.
Karşılaşmanın hakemleri de çok iyi bir yönetim gösterdiler.