VAKFIKEBİR’DE İKİNCİ LİG HEYECANI
SAHA: Vakfıkebir İlçe Stadyumu
HAKEMLER: Erdem Temel***, Emir Eray Eyisoy***, Uğur Onay***
HEKİMOĞLU TRABZON: Bekir***, Miraç**, Maksut** (Dk.80 Taha Gür) , Oğuzhan**, Samet***, Dede**, Muhammet** (Dk.58 Ali**), Bahadır**, Taha Balcı**, Volkan**, Murat Cem** (Dk.66 Caner*)
AFYET AFYONSPOR: Mehmet Doğan**, Doğan**, Mehmet Tosun*** (Dk.69 Enes*), Nazmi**, Caner**, Fatih Selimhan**, Mehmet Tayfun Dingil**, Ali**, İsmet** (Dk.81 Ömer*), Aykut Uluç**, Aykut Çift** (Dk.87 Bayram*)
GOLLER: Dk.12 Volkan, Dk.72 Taha Balcı (pen) (Hekimoğlu Trabzon), Dk.20-66 Mehmet Tosun (A. Afyonspor)
KIRMIZI KART: Dk.77 Ali (A. Afyon)


 
HEKİMOĞLU TRABZON’A  ZAMAN LAZIM
 Uzun yıllardır profesyonel takım hasreti ile yanan Büyükliman Yöresi’nde Hekimoğlu Trabzon ve Başkan Celil Hekimoğlu sayesinde bu hasret sona erdi. Vakfıkebir tercihi nedeniyle bu yörenin bir insanı olarak Celil Başkan’a teşekkür ediyoruz.
İlk haftayı kendi sahasında farklı galip gelerek lider tamamlayan 2. Lig Beyaz Grup şampiyonluk adayı Afyet Afyonspor ile Tarsus karşısında deplasmanda aldığı galibiyetle dikkatleri üzerine çeken ilimizin gururu Hekimoğlu Trabzon müsabakası tamamen dolu tribünler önünde ve büyük bir heyecanla başladı.
Karşılaşmanın ilk yarısı birbirinin benzeri atılan iki golle 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Önce temsilcimizden Volkan kornerden gelen topu güzel bir kafa vuruşu ağalara yollarken, 8 dakika sonra Afyon ekibinden Mehmet Tosun yine kornerden gelen topu ön direkten yine kafa ile gol yaparak skora dengeyi getirdi.
İkinci yarı çok daha zevkli ve çekişmeli geçti. İlk yarıda olduğu gibi karşılıklı gollerin atıldığı son 45 dakikanın içerisinde Afyon’un 10 kişi kalmasının ardından golü daha çok isteyen Hekimoğlu Trabzon bir türlü istediği pozisyonlara giremedi.
Penaltından beraberlik golümüzü atan Taha Balcı’nın ve Trabzonspor amblemi ile takıma katılan Murat Cem’in daha çok sorumluluk alarak kalitelerini sahaya yansıtmaları gerektiğini düşünüyorum.
Afyon müsabaka boyunca iyi bir takım olduğunu ve sezon sonuna kadar ligde zirveyi kovalayabileceğini gösterdi.
Oynayan oyuna ve 90 dakikanın geneline baktığımızda beraberlik adil bir sonuç oldu diyebilirim.
Müsabakanın hakemi de başarılı bir maç yönetti.
Temsilcimiz, Hekimoğlu Trabzon bu ligde yeni bir takım. Bu nedenle iki haftada alınan 4 puan başarıdır.
Şimdiden şampiyonluk beklentisi yüklenerek oyuncuların üzerinde baskı oluşturulmamalı.
Zamanla uyum süreci geride kaldığında alınacak sonuçlarla ligdeki hedef de bu paralelde belirlenecektir.