Şalpazarı İlçesi Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ağırladı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu resmi olarak Şalpazarı’nı ziyaret etti.



Hatırlanacağı gibi İstanbul Kartal da meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Volkan Balta’nın cenaze merasimi için de Şalpazarı Fidanbaşı mahallesine gelmişti. Vali İsmail Ustaoğlu 4 ay önce Trabzon Valiliğine atanmasının ardından ilk resmi ziyaretini geçekleştirdiği Şalpazarı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.
VALİ USTAOĞLU’NU ŞALPAZARI PROTOKOLÜ KARŞILADI
Trabzon valisi ilk resmi ziyaretini Hükümet konağı önünde karşılandı bu karşılamaya Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma komutanı  Serdar Ceylan İlçe Emniyet amiri Soner  Dinler, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk Belediye Meclis üyeleri mahalle muhtarları ve daire amirleri hazır bulundu.
KAYMAKAM’DAN VALİ’YE YÖRESEL BEBEK
Şalpazarı Ziyaretinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na İlçe Kaymakamı Murat Beşikci bu İlçenin kültürünü yaşatan o kadar çok hatırlanacak hediyeleri bulunuyor bunları bir örneği olan Şalpazarı Yöresel Kültürünü yansıtan hediyelik kıyafetli bebek hediye etti.
KURUKIZ’DAN VALİYE BORDO MAVİ YÖRESEL ÇANTA
Trabzon Valisi’nin ikinci durağı olan Belediye ziyaretinde Başkan Kurukız Vali İsmail Ustaoğlu’na Ağasar yöresine özgü Bordo Mavi Çentiği armağan etti..İlçede yapımı devam eden yatırımlar hakkında yaptığı çalışmalardan bir brifing sunu gerçekleştirdi. Ardından da Meslek Yüksek Okulu önünde bulunan dere ıslah çalışmasıyla ilgili bilgilerin ve burada tehlike arz eden ve istinat duvarının yapılması gerektiğini Vali Ustaoğlu’na yerinde belirtmesinin ardından ilçede bazı esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Vali Ustaoğlu Şalpazarı Belediyesi tarafından Bölgede tek olan Bayan Kültür evini ziyaret ederek burada bulunan bayanlarla bir süre sohbet etmesin ardından Şalpazarı yeni hizmet binasının yapımındaki çevre düzenlemesi eksiklerini yerinde inceleyerek Başkan Kurukız'dan çalışmalar hakkında bilgiler almasının akabinde İlçe ziyaretlerinin ardından İlçede faaliyet gösteren tekstil Atölyesi Anadolu Şapka da incelemelerin ardından İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı ziyaretiyle program son buldu.