Şalpazarı ilçesinde istihdama katkı sunmak amacıyla Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı tekstil Fabrika projesi sonuç verdi.

Şalpazarı ilçesinde istihdam sağlamak amacıyla Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahallesinde bulunan Şalpazarı Belediyesi ek hizmet binasına bir Tekstil Fabrika kurulması için çalışmalarını başlatan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile ” Şalpazarı Belediyesi Ağasar’da Üretim ve istihdam kapsamında” projesinin sözleşmesi imzalandı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı açıklamada; Seçim vaatlerimizden olan ilçemize kazandırmayı hedeflediğimiz istihdam ve Tekstil Atölyesi ile ilgili bir süredir devam eden altyapı ve saha çalışmaları sonucu ilçemize tekstil atölyesinin kazandırılacağı sonucuna ulaşmış bulunmaktayız. Yurtiçi piyasaya ve yurtdışına ihraç edilecek olan bayrak, şapka, tişört, iş yeri, okul ve kurum elbiseleri dikimi Şalpazarı’nda yapılacak. Başkan Kurukız, projenin oluşumunda büyük destek sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varak’a, TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya,  Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora’ya, Bahar Ayvazoğlu’na ve Adnan Günnar’a ve DOKA Genel sekreteri Onur Adıyaman’a teşekkür ederken, açılacak olan tekstil atölyesinde ilk etapta 25 ile 30 kişinin istihdam sahibi olacağını belirtti.