Belediye Başkanı Refik Kurukız Nisan ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada; “Araç parkımıza 13 tonluk yeni bir çöp kamyonu kazandırdık. Bu çöp kamyonunun belediyemize kazandırılmasında emeği olan Trabzon Milletvekilimiz Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’ya meclisimiz huzurunda ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.


 
Şalpazarı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Refik Kurukız Başkanlığında meclis üyelerinin tamamının katılımıyla belediye başkanlık makamında yapıldı.
Meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Refik Kurukız; “Mart ayı içerisinde Araç parkımıza 13 tonluk yeni bir çöp kamyonu kazandırdık. Bu çöp kamyonunun belediyemize kazandırılmasında emeği olan Trabzon Milletvekilimiz Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’ya meclisimiz huzurunda ilçem adına teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bugüne araç parkımıza kuruş para harcamadan 2 milyonun üzerinde belediyemize ilçe halkına sunmak üzere araç kazandırdık. Ayrıca bugüne kadar belediye bütçemizden çöp konteyneri, oturak, oyun parkı, araçlarımızın lastik, zincir, greyderlerimize bıçak, gibi giderlerimizin olmadığını faaliyet raporlarında görürüsünüz. Çünkü biz bu giderlerimize para vermeden ikili ilişkilerimiz sayesinde çözüyoruz. İnşallah kısa bir zamanda bir taneden kepçe için girişimlerde bulunarak belediyemize kazandıracağız. Bunları Belediyemize kazandırılmasın da yardımcı olan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak Üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve diğer bakanlarımıza, Trabzon milletvekillerimiz Sayın Salih Cora, Sayın Muhammet Balta ve diğerlerine, ayrıca belediyemize her zaman destek olan Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen’e, Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem ve Başkan yardımcımız Sayın Rıfkı Bektaş’a, Tuzla Belediye Başkan yardımcımız Sayın Ahmet Çabuk’a, Adana Büyükşehir Belediyemize  teşekkür ediyorum” diye konuştu.