Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Öğretim Görevlisi Dr. Harun Kahveci atandı.



Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Öğretim Görevlisi Dr. Harun Kahveci 2547 sayılı kanunun 20. maddesinin (b)  fıkrası ile Üniversitelerde Akademik Teşkilat yönetmenliğinin 12. Maddesinin  (b) fıkrası uyarınca rektörlük tarafından üç yıl süre ile Şalpazarı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atandı.
Şalpazarı Meslek Yüksek Okuluna 3 yıl süresince Müdür olarak atanan Öğretim Görevlisi Dr. Harun Kahveci Şalpazarı İlçe Kaymakamı Murat Beşikci’yi makamında ziyaret ederek yeni görev yerine başladı. Akabinde de görev yapacağı Okulun bulunduğu birime giderek buradaki binada incelemelerde bulundu.
KURUKIZ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın 2014 mahalli idareler seçim çalışması yaptığı zaman diliminde tek hayalim Şalpazarı’na bir Meslek Yüksek Okulu kazandırmak diye üstüne basa basa söylediği ve akabinde de 2014 mahalli idareler seçimlerinde Şalpazarı Belediye Başkanı olmuştu. Kendine ait arsasını Şalpazarı Kültür Merkezi için bağışlamasının ardından da Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu müjdesi verilmesinin akabinde binanın yapımı Şalpazarının evladı Şehzadeler şehri İstanbul’un Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’in katkılarıyla yapılan binaya Başkan Kurukız’ın Hilmi Türkmen yerleşkesi olarak belirtmişti.