Şalpazarı MYO Adalet Yüksek Okulu bu yıl öğrenci alıyor. Şalpazarı Belediyesini ziyaret eden Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, yapımı tamamlanan Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Hilmi Türkmen Yerleşkesi’nin bu sene açılacağını müjdeledi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise ilçeyi tercih eden her öğrenciye burs sözü verdi.



Şalpazarı Belediyesini ziyaret eden Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, yapımı tamamlanan Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Hilmi Türkmen Yerleşkesi’nin bu sene açılacağı müjdeledi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise ilçeyi tercih eden her öğrenciye burs sözü verdi.
“ŞALPAZARI YERLEŞKESİ BU YIL HİZMETE GİRECEK”
Rektör Aşıkkutlu ve Başkan Kurukız Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Hilmi Türkmen Yerleşkesi’nin binasını gezerek incelemelerde bulundu. Rektör Aşıkkutlu, Başkan Kurukız’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Trabzon Üniversitesi’nin Şalpazarı Yerleşkesi’nin bu yıl açılacağını belirten Rektör Aşıkkutlu, emeği geçenlere teşekkür etti.
ÖĞRENCİNİN HER TÜRLÜ SORUNU İLE İLGİLENECEĞİZ
Başkan Kurukız ,“Trabzon Üniversitesi Rektörü Sayın Aşıkkutlu belediyemizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. Yapımı tamamlanan Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Hilmi Türkmen Yerleşkesi’nin binasını gezerek incelemelerde bulundu ve emeği geçen herkese teşekkür ederek okulun bu sene açılacağı müjdesini verdi. Biz de ilçemizi tercih eden her öğrencimize burs vermeyi vaat ederek öğrencilerimizin her türlü sorunu ile ilgileneceğimizin garantisini verdik.” dedi