AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tekin Baki Cumhur İttifakı adayı olan MHP’li Refik Kurukız'ı ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.



Ziyaret sırasında Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “15 Temmuz’da ülkemizde yaşanan sıkıntıları gördük.  Bu yaşananların ardından Yenikapı Ruhu oluştu. Seçimlerde ittifak süreçleri yaşıyoruz. Devlet büyüklerimiz sen ben demeden ülkemizin çıkarlarını ön plana koydular. İlçemizde de sen ben yok. Ben MHP’nin adayı değil iki partinin adayıyım. Bize Cumhurbaşkanımız bu görevi bize tebliğ etti. 11 tane aday adayı var onları da davet ederek bu yola çıkacağız. Önceki seçimde aldığımız oy oranının üzerine çıkmamız lazım. Biz biriz beraberiz. Ben her zaman iktidarla bir olduğumu, iktidardan hizmet aldığımı ifade ederek teşekkür ettim. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Devlet Bahçeli’ye yakışır söylem ve eylemlerimiz olacaktır. Hep birlikte çalışarak bu ilçeye hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.
AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk ise, “Ben tüm aday adayı müracaatları sırasında her zaman aday kim olursa olsun o adayın arkasında duracağız dedim. Bu işler hesap kitap işi değil nasip işidir dedim. Nitece de tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de iki ilçemizde belediye başkanı adayı çıkarmayarak MHP’nin adayını destekleme kararı alındı. Bu aday Cumhur İttifakının adayıdır. Kıymetli Başkanımız tebrik ediyorum. Başkanımızı Cumhurbaşkanımızı emaneti olarak görüyoruz. Arkasında yürüyeceğiz. Herkes kavgayı bir kenara bıraksın.  Yapılacak çok işimiz var. Bizler Cumhur İttifakının arkasında ve destekçisiyiz” dedi.