Vakfıkebir'li Hemşehrimiz Yrd. Doç. Dr. Bilal Günaydın Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atandı.



Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak atanan Yrd. Doç Dr. Bilal Günaydın, üroloji ve böbrek nakli uzmanlığı alanında akademik kariyere sahip. 2017 yılında İspanya,’nın LA PAZ üniversitesinde böbrek nakli ile ilgili bulunması ve yine ülkemiz deki böbrek nakillerinin önemli bir kısmını gerçekleştiren Şişli MemorialHastanesİ Böbrek Nakil Merkezinde çalışması Dr. Günaydın‘ın önemli kariyer basamaklarındadır.
"Yrd. Doç. Dr. Bilal Günaydın Kimdir!"
1981 yılında Trabzon ili Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlkokulu Vakfıkebir Kirazlık İlkokulunda, Ortaokulu ve Lise'yi Trabzon Anadolu Lisesinde tamamladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesini kazandı. 2004 yılında buradan mezun oldu. 2005 yılında uzmanlık sınavını kazanarak Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesinde Üroloji dalında uzmanlık eğitimini 2010 yılında tamamladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Yönetimi Bölümünde de yüksek lisansını tamamladı. 2010-2011 yılları arasında Tabip Teğmen olarak Elazığ Askeri Hastanesinde görev yaptı. 2011-2012 yıllarında Uzman Doktor olarak Osmaniye Kadirli Devlet Hastanesinde mecburi hizmet yükümlülüğünü gerçekleştirdi .2013-2014 yıllında Mekke Diyanet Hastanesinde Üroloji uzmanı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı hac organizasyonunda görev yaptı. 2012-2015 yıllarında uzman doktor olarak Niğde Devlet Hastanesi, 2015-2017 yılları arası Medeniyet Üniversitesinde, 2017 yılında Transplant Cerrahı olarak İstanbul Şişli Memorial Hastanesi böbrek nakil merkezinde üroloji ve böbrek nakli uzmanı olarak görev çalıştı.2017-2018 yılarında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmakta iken Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atandı. Dr. GÜNAYDIN IN  EUROPEAN ASSOCIATION OF UROLOGY ve TÜRK ÜROLOJİ DERNEĞİ'NE üyeliği bulunmaktadır.  Mesleki başarılarından biri de 2012 yılında TurkıshJournal Of Urology Dergisinin düzenlediği yarışmada En iyi Araştırmacı Yazısı Ödülüdür. Emekli öğretmen Mehmet Günaydın'ın oğlu olan ve Evli  2 çocuk babası Ydr. Doç. Dr. Bilal Günaydın'ın eşi'de Göz ve Kornea Nakil Uzmanı olarak görev yapmaktadır.