Vakfıkebir’de kısa bir süre önce Ahmet Uzun başkanlığında göreve başlayan AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı bir önceki Başkan ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.



Vakfıkebir gerçekleşen organizasyona Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’da ve Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.  Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi AK parti sıradan bir parti değildir. AK Parti milletin bir araya geldiği ve tabelasını Cumhurbaşkanımızın ve arkadaşlarının astığı bir partidir. Ondan dolayı da dava erlerinin bir arada olduğunu görüyoruz. Bu arkadaşlarımız partimizin kurulduğu ilk günden bugüne birçok kademesinde yer almış, görev yapmış arkadaşlarımızdır. İnşallah bundan sonra da hep birlikte olacağız. Bu tablo AK Parti’ye yakışan bir tablodur. İlçe başkanı olarak ben bu güzel tablo karşısında Allah’a şükrediyorum. Bu toplantılarla birlikteliğimizi arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Başta benimde yönetiminde bulunduğum, üç dönem ilçe başkanlığımızı yapmış olan Sayın Enver İskenderoğlu olmak üzere teşkilatlarda görev alan dava arkadaşlarımız; ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, partimiz, davamız için önemli görevler üstlendi ve önemli vazifeleri yerine getirdi. Rabbim hepsinden binlerce kez razı olsun. Bundan sonrada ne yük varsa hep birlikte kaldıracağız.  İnşallah birlikteliğimizi sahada da göstereceğiz ve yüzümüzün akıyla, 31 Mart mahalli idareler seçiminden çıkacağız” dedi.



Daha sonra söz alan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Cumhur İttifakının önemine değinerek tüm teşkilat mensuplarından yapılan bu ittifaka bağlı olarak hareket etmelerini rica etti. Başkan Muhammet Balta, “Bu seçim her ne kadar yerel seçim olsa da Cumhur İttifakı kapsamında bir beka seçimi olduğunu asla unutmayalım. Bizler sahada yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve Cumhur İttifakının ülkemiz için taşıdığı önemi anlatacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından eski İlçe Başkanı ve teşkilat mensuplarına plaketleri verildi.