"HEP BİRLİKTE HALKIN İSTEDİĞİ VAKFIKEBİR’İ KURACAĞIZ"


 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir Belediye Başkan adayı işadamı Emin Uludüz yaptığı açıklamada, “Ben sadece CHP’nin adayı değil Vakfıkebir’in ve toplumun tüm katmanlarının belediye başkan adayayım” dedi.
 
Başkan Adayı Uludüz; Toplumun isteği, partililerin ısrarı ve parti yönetiminin kararı üzerine ilçemize hizmet için Cumhuriyet Halk Partisinden Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı oldum. Ben sadece CHP’nin adayı değil Vakfıkebir’in ve toplumun tüm katmanlarının belediye başkan adayayım.
 
"HALKA GÜLÜMSEYEN, HALKI GÜLÜMSETEN HİZMET ANLAYIŞI"
 
Bu kutlu yolda Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun. Şirin ilçemizin güzel insanları hizmetin en iyisine layıktır. Biz de ilçemize daha iyi hizmet edebilmek ve gelişmesine katkı sağlayabilmek için bu yola çıktık. İlçemizin temel sorunlarını ve çözüm yollarını da biliyorum. Bu vesileyle değerli Vakfıkebir halkından yetki istiyorum.
Gelişen, değişen dünyamızda ve ülkemizde ilçemizin de gelişip değişmeye ihtiyacı vardır. Biz geçmişi eleştiren bir mantıkla yola çıkmıyoruz. Geçmişte ve mevcutta ilçemizi yöneten değerli belediye başkanlarımız hepsi bir birinden değerli şahsiyetlerdir; güzel hizmetler yapmışlardır. Kendilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürü borç bilirim. Ancak biz de daha iyisini daha güzelini yapacağız diye ilçemizi yönetmeye talip olduk. Biz projelerimizle konuşacağız. İlçemizin kalkınması için yerli ve yabancı yatırımcıların önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Girişimcinin önünü açacağız. Sorun değil çözüm, zorluk değil kolaylık sağlayacağız. Sadece tüketen değil üreten bir zihniyetle hareket edeceğiz. Ortak aklı kullanacağız. Halkımızın istekleri ilçemizin çıkarları doğrultusunda hareket etmeyi kendimize ilke edineceğiz. Ben merkezli değil biz merkezli hareket edeceğiz. Vakfıkebir’e dar çerçeveden değil geniş pencereden bakacağız. Büyük Liman havzasına bir bütün olarak göreceğiz. Benim olsun küçük olsun değil bizim olsun hepimizin olsun, tüm bölgenin olsun.
 
"HEP BİRLİKTE HALKIN İSTEDİĞİ VAKFIKEBİR’İ KURACAĞIZ"
 
Ülkemizi yöneten iktidarla uyumlu çalışacağız. Projelerimizi üretip ilgili bakanlıklara sunup karşılığını alacağız. Geçici değil kalıcı projelerle gelecek nesillere eserler bırakacağız. Hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yaparken kaynakları da en verimli şekilde kullanılacağız. Bu kaynaklar; belediyenin kendi olağan gelir kaynakları ve öz kaynakları, büyük şehirden gelen kaynaklar ve merkezi idareden gelen kaynaklar ve belediyenin oluşturacağı diğer kaynaklar olarak sıralanabilir. Bütün bu gelir kaynakları en rantabil şekilde hemşerilerilerimin hizmetine sunulacaktır. Şeffaf bir yönetim oluşturacağız her zaman halka hesap vereceğiz. Aylık periyodik temel halk kongreleri yapacağız. Bu kongrelerde biz belediye olarak yaptıklarımızı halkta isteklerini bizlere doğrudan iletecektir.”Halk için, halkla beraber, hep birlikte halkın Vakfıkebir’ini kuracağız”.                Halkın içinden esnaf, sanayici ve tüccar içinden gelen bir belediye başkan adayıyım. Yani sizin içinizden biriyim. Dertlerinizi, sıkıntılarınızı çok iyi bilen dertlerinizle dertlenecek bir adayım. Bana yetki verilirse ekibimle birlikte siz değerli halkımıza en iyi hizmeti vereceğimden emin olun. Geçmişte bir siyasi partinin ilçe başkanlığını yaptım. İlçemize güzel hizmetler yaptım. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde ilçemizi ve ilimizi temsil ettim. Trabzon Ticaret ve sanayi Odasında, Trabzon Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler odasında ve ticaret alanında bir çok alanda hizmet verdim ve vermeye de devam ediyorum.
İlçemi ve insanlarını seviyorum. Vakfıkebir sevdalısıyım. “Halka gülümseyen, halkı gülümseten hizmet anlayışıyla” tüm ilçe halkının desteğini bekliyorum. Dedi.