(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Vakfıkebir ilçe Başkanlığına yeni atama yapıldı.  Genel Merkez tarafından ataması yapılan Orhan Burhan Baltürk görevine başladı.

MHP'de göreve atanan Orhan Burhan Baltürk yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasi hayatında, yarım asra dayanan mücadele azmi ve kararlılığıyla, Türk Milleti’nin özünden çıkmış, Millet menfaatleri söz konusu olduğunda, hiçbir siyasi beklentiyi nazar-ı dikkate almamış, önce Ülkem ve Milletim şiarıyla hareket etmiş ulu bir çınardır. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partiler içerisinde mücadelesini sürdürüp, hedefine emin adımlarla yürümektedir.
Partimizde dönem dönem çalışmalara hız vermek maksadıyla nöbet değişimleri olmaktadır. Görevini tamamlayanlar göreve başlayan ülküdaşlarına her daim ülkücü sorumluluk gereği tecrübelerini aktarıp, yardımcı olurlar. Bu nöbet değişiminde muazzez davamıza hizmet etmek maksadıyla bizleri göreve getiren başta liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beye ve Trabzon İl Başkanlığımıza, Vakfıkebir İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulum adına en kalbi şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum.
Vakfıkebir'imize, Trabzon'umuza, Vatanımıza, Milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
Görev sorumluluk bilinci ile bugüne kadar ilçemiz özelinde bu davaya gönül vermiş bütün ülküdaşlarımızı kucaklayarak mücadelemizi hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı belirtmek isterim. Bütün MHP’li Dava arkadaşlarımın ve birlikte göreve başladığımız Yönetim Kurulu üyelerimizin Yüce Rabbim Yâr ve yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene...
ORHAN BURHAN BALTÜRK KİMDİR?
Vakfıkebir MHP İlçe Başkanı olarak atanan Orhan Burhan Baltürk, 1976 yılında Vakfıkebir de doğdu. İlk-Orta ve Liseyi Vakfıkebir de tamamladı. Partinin birçok kademesinde görev alan Baltürk, ilçe esnaflarından olup evli ve iki kız çocuğu babasıdır.
MHP Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Alper Bahadır, Ünsal Anlaş, İnanç Sağlam, Emine Şaffak, Göksel Türkdemir, Gökhan Berber, Nihal Hacıahmetoğlu, Mustafa Haliloğlu, İsmail Güç, Alper Aydın, Mehmet Türkel, Mustafa Aynacı ve Recep Baltürk'dan oluştu.