TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni yılın huzur, barış ve refaha vesile olmasını diledi.



TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı. Balta mesajında Türkiye'nin 2018 yılında pek çok badireye rağmen demokratik, siyasal ve ekonomik istikrarını sürdürdüğünü belirterek "Ülkemiz, uluslararası siyasi krizler, ekonomik müdahaleler gibi pek çok badireye rağmen demokratik, siyasal ve ekonomik istikrarını 2018'de de sürdürdü. Ülke olarak ise özellikle finansal saldırıların hedefinde olduk. Ancak milletimizin feraseti, hükümetimizin kararlılığı ile tüm saldırıları el birliği ile akamete uğrattık. Türkiye, kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer almış, almaya da devam edecektir. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir" dedi.
2019 yılının Türkiye'nin her alanda gelişmesi, ilerlemesi, kalkınması ve yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacağını belirten Milletvekili Balta şunları kaydetti: "2019 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde üstlendiğimiz görevi yine en iyi şekilde yapacağımız bir yıl olacaktır. Ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkan bu millete, daha güçlü, daha müreffeh, daha güvenli bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur.2023 yılına, yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümüne sadece 4 yıl kaldı. 2023 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor ama bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor.Aziz milletimiz birlik içinde olduğu müddetçe önüne koyduğu her hedefe mutlaka ve mutlaka ulaşacaktır. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz adına daima hizmet anlayışı ile Türkiye'nin gelişimi, toplumun kalkınması ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmada gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edeceğiz.
Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir. İnşallah, 2019 yılı, her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı; kardeşliğimize kastedenlerin de kaybettiği bir yıl olacaktır. Bu duygular eşliğinde, Yeni yılın ilimize, memleketimize ve tüm Dünyaya barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2019’nin kardeşliğin egemen olduğu; tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, hemşerilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."