Vakfıkebir’de AK Parti İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Ahmet Uzun'u ziyaret eden TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, ilçe binasında yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini ifade etti.



İlçe Başkanı Uzun ve yönetim kurulu üyelerinin zor bir süreçte göreve geldiğini ifade eden Balta “ Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim sürecinde bu meşakkatli görevi devir almanız sizler için bir imtihan olacaktır. Bu imtihandan çok çalışarak başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok.  Vakfıkebir’imizi uzun bir sürenin ardından AK Belediyecilikle tanıştırmıştık. Şimdi yeniden Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Balta ile yolumuza devam ediyoruz. Hep birlikte Kadın kollarımız, Gençlik Kollarımız, Ana kadememiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışarak bu seçimden oyumuzu daha da artırarak yolumuza devam edeceğiz. Daha çok yapacağımız işler ve hizmetlerimiz var. Devam eden yatırımlarımız var. Bunların aksamadan sürmesi için yeni bir sinerji ile elinizden geleni yapıp başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Ben her zaman sizlerin destekçisi olacağım. Yapacağınız çalışmalarda sürekli katkıda bulunacağız. Bunu en iyi bilenlerden bir tanesi de yeni ilçe başkanımızdır. Oda daha önceki ilçe yönetimlerinde görev yaptı. Aynı şekilde her daim sizlerin emrinde olmaya hazırım. Bu seçimin önemini anlatmama gerek yok. Biliyorsunuz bir ittifak yaparak seçimlere giriyoruz. Bunun adı da Cumhur ittifakı. Vakfıkebir’de Cumhur ittifakına yaraşır bir şekilde hareket ederek seçimlerden zaferle ayrılacağız.  Bu vesile ile öncelikle üç dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten Enver İskenderoğlu ve yönetimine teşekkür ediyor sizlerde yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.



AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun’da İlçemizin gururu TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’nın ilçe başkanlığına yeni başladığımız bu günlerde bizim yanımda olması tüm arkadaşlarım adına bizleri çok memnun etmiştir. Bizlere her zaman destek olan, yanımızda olduğunu her daim hissettiren Milletvekilimiz Sn. Muhammet Balta’yı yapacağımız çalışmalar ve elde edeceğiz başarıyla mahcup etmeyeceğiz. Kendisine arkadaşlarım adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.