Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçesi eski Teşkilat Başkanları ve yöneticileri birlik ve beraberlik mesajı vermek ve yerel seçimlerden başarılı çıkabilmek için bir araya gelmeye devam ediyor. Son toplantı Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve yöneticileri ile gerçekleştirildi.



Vakfıkebir MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, Parti de başkanlık ve yöneticilik yapmış tüm teşkilat mensupları ile birlik ve beraberlik toplantıları gerçekleştiriyor. Son olarak parti yöneticileri ile birlikte düzenledikleri birlik ve beraberlik toplantısını eski başkan ve yöneticiler ile gerçekleştirdiler. 
"ALLAH BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN"
Başkan Baltürk toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “MHP olarak bizler artık küs ve kırgınlıkları bitirerek birlik ve beraberlik içinde olmak zorunda olduğumuz bir süreçteyiz. Bu nedenle biz kuvvetli çalışmalıyız ki gelecek kuşaklara daha güzel bir şekilde bu bayrağı teslim edebilelim. Bu nedenle bizler den sonrakilere bizim bırakacağımız iyi aile, vatan sevgisi dolayısıyla islam birliği ve beraberliğidir. Bunlar sağlamadan bu işin üstesinden gelinmez.  Tertemiz duygu ve düşüncelerle bu yolda mücadele eden her kim olursa onun etrafında olmak zorundayız.  Milliyetçi Hareket Partisinin sıradan bir siyasi parti olmadığını, bir davanın temsilcileri olduklarını burada gösterilen birlik beraberliğin ise dosta güven düşmana ise korku verdiğini söyledi. Makamların gelip geçici olduğunu beyan eden Başkan Baltürk, bu toplantının kendisini çok mutlu ettiğini, gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ve yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı olabilmek için üzerlerine düşen görevi en mükemmel şekilde yerine getirmek ve başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi. Katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu kutlu dava yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun. "Ne Mutlu Türküm" diyene diyerek sözlerini tamamladı."