Trabzonspor’a yapılan haksızlığı Meclis gündemine taşıyarak Türk futbolunun içine yuvalanmış kirli yapılara ve bozuk düzene engel olunmasını için Türkiye Futbol Federasyonunu göreve çağırıyorum.



CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya şöyle devam etti; Süper Lig'te cumartesi akşamı oynanan Trabzonspor-Göztepe maçı tam bir hakem rezaletine sahne olmuştur. Maçın hakemi Trabzonspor'umuzu resmen katletmiş, göz göre göre emeğimizi ve 3 puanımızı çalmıştır. Oyuncumuz Sörloth'a yapılan net penaltıyı vermemiş, kaptan Sosa'ya yapılan kırmızı kartlık hareketi görmezden gelmiştir. Sörloth'un pozisyonunda VAR hakemine ısrarla "Orta hakemi çağıralım." dendiği, VAR hakeminin de bu çağrıya "Sorumluluk bende, kes sesini!" şeklinde cevap verdiği için de hakemler arasında tartışma çıktığı konuşulmaktadır. VAR odasında konuşulanların açıklanmasını istiyoruz.
Trabzonspor taraftarları olarak, adalet ve şeffaflık istiyoruz. Terimizin çalınmasından ve haksızlıklardan bıktık, usandık. Bu Merkez Hakem Kurulu ve hakemlerle ligimizin sağlıklı yönetilmesinin mümkün olmadığını düşünüyoruz.
Türk futbolunda Anadolu devrimini yapmış Trabzonsporlular olarak temiz futbol istiyoruz, futbolumuzun içine yuvalanmış kirli yapılara ve bozuk düzene engel olunmasını istiyor, Türkiye Futbol Federasyonunu göreve çağırıyoruz.
 YouTube video bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=Z4gYNgNtLRI