CHP Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerin de Vakfıkebir ile ilgili olarak gördükleri eksiklikleri giderme ve yeni yapacakları projeleri hayata geçirme adına “Sosyal Belediyecilik “ anlayışını hakim kılacaklarını belirtti.



CHP Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz yaptığı açıklamada; “Gelişen ve değişen dünyada ülkemizin de ilçemizin de gelişip değişmeye ihtiyacı vardır. Bu amaçla 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde ilçemizi geliştirip değiştirmek ve hakkettiği tarihi misyonuna kavuşturmak maksadıyla Belediye Başkanlığına aday oldum dedi. Başkan Adayı Uludüz, Vakfıkebir ortalamasından oluşan nitelikli Belediye Meclis Üyesi aday arkadaşlarımla birlikte bir takım ruhuyla ilçemizi ortak akılla yönetmeye talibiz. Halkımızın görüşlerini de nazari dikkate alarak uygulamalar yapacağız dedi.
“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ”
Başkan Adayı Emin Uludüz sözlerine şöyle devam etti; “Araştıran, sorgulayan ve çözümleyen hizmet anlayışını egemen kılacağız. Her şeyi ben bilirim yaparım anlayışından uzak, biz birlikte düşünür birlikte yaparız anlayışını benimseyeceğiz. İlçemiz ve halkımızın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Halka gülümseyen belediyecilik anlayışı çerçevesinde yurttaşlarımızın hizmete erişimini kolaylaştırarak yüzlerini güldüreceğiz. Yani “Sosyal Belediyecilik “ anlayışını hakim kılacağız.”
“BİZ PROJELERİMİZLE KONUŞACAĞIZ. AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPMAYA GELİYORUZ”
Uludüz; “Biz geçmişi ve mevcudu eleştirmek için değil, somut işler yapmak amacıyla ilçemizi yönetmeye talibiz. Biz projelerimizle konuşacağız. Az konuşup çok iş yapmaya geliyoruz. İlçemize kısa, orta ve uzun vadede yapılacakları bir plan çerçevesinde ekip ruhuyla yapacağız. Yatırımları ve hizmetleri yerinde zamanında aksatmadan tamamlayacağız. Özellikle imar uygulamarında vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. ”Mutlu insan, gülen güzel bir şehir “oluşturacağız.”
Önümüzdeki günlerde projelerimizi ve yapacaklarımızı bir bir açıklayacağız. Bu projelerimiz ekonomik, sosyal, kültürel, turizm ve spor gibi alanlarda olacaktır. Özelikle gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik projelerimiz ön planda olacaktır.
 
“HALKA GÜLÜMSEYEN, HALKI GÜLÜMSEDEN HİZMET ANLAYIŞI”
Kıymetli hemşerilerim, 10 Kasım’dan beri alandayız. Halkımızı dinliyoruz.
Gördük ki! yapılması gereken çok işimiz var.
“Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizsiniz. Bir ülkenin gençleri refahın güvencesidir.
Sizlere güveniyoruz, hep birlikte değişime evet diyelim.”
Bu bağlamda ilçemizin sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Bize İnanın ve güvenin. Açıklamalarında bulunarak tüm hemşirelerime saygı ve selamlarımı sunuyorum dedi.