Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk,  MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı Vakfıkebir de misafir ederek kendi isminin yazılı olduğu ekmeği hediye etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz Trabzon MHP İl Kongresine katılmak için geldiği Trabzon’dan karayolu ile dönüşünde Vakfıkebir İlçesini de ziyaret ederek Somoğlu Köfte-Balık ve Çay Bahçesinde bir süre ilçe yöneticileri ile sohbet edip çay içtiler.

Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz bey’i ilçemizde ağırlayarak Vakfıkebir ekmeği hediye ettik. Yoğun programına rağmen bizlere zaman ayıran sn Sadir Durmaz başkanıma ilçem ve teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımız bilge lider Doktor Devlet Bahçeli beyefendinin Vakfıkebir ilçemize karşı göstermiş olduğu hassasiyet dolayı ayrıca kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımız Devlet Bey’in İlçemize karşı göstermiş olduğu hassasiyet nedeni ile Üst kurul asıl delegesi olarak Murat Aksoy ve Gündoğdu Ars’ı listeye koymuştur. Bu ilçemiz için gurur verici bir gelişmedir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bey, Vakfıkebir ilçemize karşı her zaman önem göstermiş ve her defasında da Trabzon’u ziyaret etikleri zaman fırsat buldukları an Vakfıkebir ilçemizi de ziyaret edeceklerini belirtmiştir. Kendilerine Vakfıkebir ilçemizden selam ediyor saygılarımızı sunuyoruz dedi.”

“EKMEĞİNİ YEDİĞİM BU ŞEHRİ HİÇ UNUTMADIM”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz ise sohbet esnasında yaptığı konuşmasında, “Trabzon benim için çok önemli bir değer. Önem verdiğim şehirlerden bir tanesi de Trabzon’dur. Benimde ikinci vatanım sayılır. Neden böyle diye soracak olursanız, ben bu şehrin hırçın dalgalarıyla, insanlarıyla büyüdüm. Üniversite eğitimimi burada Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olarak tamamladım. Ekmeğini yediğim bu şehri hiç unutmadım. Trabzon’a her fırsatta sık sık gittim geldim. Karayolu ile seyahat ettiğimiz dönemlerde Vakfıkebir ilçemizden geçerken fırınlardan çıkan sıcak ekmeklerin kokusuna bayılıyorduk. Bu sıcak ekmek kokusunu hiç unutmuş değilim. Şimdide görüyorum ki! Genel Başkanımızın Devlet Bey’in, Semih Yalçın Bey’in, Muhittin Taşdoğan Bey’in ve benim adımın yazılı olduğu Ekmekleri bizlere hediye ediyorsunuz. İnanın ki! o günlerde aldığım sıcak ekmek kokusunu şu an bu ekmeklerden aldım. Bu ekmekleri nasıl kesip yiyeceğiz bilemiyorum. Bizlere karşı göstermiş olduğunuz bu nazik davranıştan dolayı başka ilçe başkanımız Orhan Burhan Baltürk olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz’ın Vakfıkebir İlçesini ziyareti sırasında MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve parti yöneticileri kendilerine eşlik ettiler.