CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Millet İttifakı Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz gazetemizi ziyaret ettiler.  Yazı işleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdür Sadık Aydın ile ilçenin ve ülkenin geleceği ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.



"BİZİM PARTİMİZ VAKFIKEBİR PARTİSİ’DİR"

CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; "31 Mart 2019’ da yapılacak olan seçim sıradan bir seçim değildir. Bu seçim parti meselesi değil ülke meselesidir. Biz bu seçimi yeniden parlamenter demokratik sisteme dönüş için bir fırsat, bir başlangıç olarak görüyoruz.  Bu seçim Tek Adam Rejimi’ne karşı olan herkesin siyasi beklentilerini bir yana bırakarak, birleşerek hareket etmesi gereken bir seçimdir.  31 Mart 2019 seçimini ilçemizin yeniden Büyükliman Havzası’nın yıldızı olması için de bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Bu seçim, ilçemizde de herkesin siyasi yarışlarını bir kenara bırakarak, Vakfıkebir’in çıkarları için bir araya gelmesi gereken bir seçimdir. "

MİLLET İTTİFAKI YETMEZ, BÜTÜN VAKFIKEBİR HALKI İLE BİRLEŞECEĞİZ!

Vakfıkebir’de Millet İttifakı olarak ülkemize ve ilçemize karşı duyduğumuz sorumluluk gereği birleştik. Ama Vakfıkebir’de bizim birleşme anlayışımız bu sınırlandırmanın ötesinde, bir hizmet planı çerçevesinde, bütün Vakfıkebir halkı ile birleşmektir. Kimseyi öteki olarak görmeyeceğiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Asla partizan bir düşüncemiz yoktur, olmayacaktır. Derdimiz partilerimizin çıkarları değil, ülkemizin, güzel ilçemizin çıkarlarıdır.

BELEDİYE MECLİSİMİZDE HER SİYASİ GÖRÜŞE YER VERECEĞİZ!

İlçemize hizmet etmek için iktidar belediyesi olmak yetmiyor. “Üçlü olsun güçlü olsun” demekle de güçlü olunmuyor. Vakfıkebir mevcut iktidarlarla değil, ancak birlik olursa ve yönetimi ehline verirse güçlü olur. Belediye başkan adayımız Sayın Emin Uludüz her düşünceye saygılı, hoşgörülü, ilçenin sorunlarına odaklı, çözüm üretme konusunda herkesin güvenini, takdirini kazanmış bir Vakfıkebir sevdalısıdır. Belediye meclisini de, ilçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen, herkes tarafından güvenilen arkadaşlarımızdan oluşturacağız. Bunu yaparken de hangi siyasi görüşten olduklarına değil, liyakata ve niteliğe önem vereceğiz. Vakfıkebir’i bölgenin yıldızı yapacak projelerle ve “Güçlü başkan, güçlü liste” anlayışı ile yola çıkıyoruz. Çünkü bizim ayrımız gayrımız yok! Derdimiz, sevdamız Vakfıkebir’dir. Bizim partimiz Vakfıkebir Partisi’dir.