Vakfıkebir ve Çarşıbaşı Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanları Sadettin Çiçek ve Gökhan Şahin gazetemizi ziyaret ederek, Yazı işleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ederek Trabzon İl Kongresi hakkında bilgi verdiler.



Yeniden Refah Partisi’nin yapılacak olan Trabzon İl Kongresi hakkında Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na bilgi veren İlçe Başkanları Çiçek ve Şahin yaptıkları açıklamada şunları söylediler.
15 Eylül 2019 Pazar günü yapılacak olan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Kongresi’nin İlimize, ilçelerimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Trabzon İlçeleri olarak kongre süreçlerimizi bizler tamamlamıştık. Şimdi sıra İl Kongremizi gerçekleştirmeye geldi. İl kongrelerimizin ardından büyük kongremiz olan genel merkez kongremizi de Allah’ın izniyle aynı coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz.
Önce ahlak ve maneviyat diyerek yetişen neslin aslına rücu  edecek şekilde eğitim ve öğretimini tamamlayarak vatana ve millete faydalı birer nefer olmanın teminatı için,Hak bir düzen kurulabilmesi için planlı programlı ,teşkilatlı,şuurlu bir şekilde çalışmanın ve seferden sorumlu olunup zaferin ALLAH ait olduğunu,milletimizin öz değerlerinde bulunan umdeleri ikinci bir şahlanışla hayata geçirmek için İslam aleminin ve tüm dünyanın bir kurtarıcı beklediği günümüzde asıl kurtarıcının insanın kendisinin olduğunu unutmamaktadır.Milli Görüş iğneden uçağa ,tarımdan ağır sanayiye yeraltı madenlerinden uzay araştırmalarına kadar her şeyin milli ve yerli imkanlarla yapılmasını arzulamaktır.Bu vesile ile yeni bir Türkiye'nin kurulması ile yeni bir dünyanın kurulacağına inanışın ifadesidir , siyasetin ülkemiz ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda uzlaşmacı yapıcı bir kurum haline dönüşmesine öncülük edeceğiz.Bütün siyasi partilere ülkemize yaptıkları doğru ve yararlı hizmetler için teşekkür edeceğiz,eksikleri ve hatalarını yapıcı bir dille ortaya koyacağız dediler.