Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet etti. Başkan Çiçek, genel durum değerlendirmesi yaparak Genel Kongre ile ilgili açıklamada bulundu.


 
Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.
 
“BURADA GELECEK VAR”
17 Kasım 2019 tarihinde Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan büyük kongreye dair açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir ilçe başkanı Sadettin Çiçek, “Yeniden Refah Partimizin 23 Kasım 2018'de resmi kuruluşunu gerçekleştirerek 67 il 410 ilçede kongrelerimizi tamamladık. Şimdi ise genel başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan önderliğinde büyük kongremizi “BURADA GELECEK VAR” sloganı ile 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleştireceğiz. Kuruluşundan bu güne kadar olumlu siyaset anlayışı ve yapıcı eleştiri üslubunu kullanarak çalışmalarımızı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz dedi.
 
“HAK VE ADALETİ ÜSTÜN TUTACAĞIZ”
Başkan Sadettin Çiçek, Yeniden Refah Partisi olarak Hak ve adaleti üstün tutacağız. Önce ahlak ve maneviyat anlayışını esas alacağız. Milletimiz için huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlamak için çalışacağız. Milletimize karşı daima dürüst güvenilir ve şeffaf olacağız. Ülkemizin menfaatlerini daima ön planda tutacağız. Bütün insanlara din dil ırk ayrımı gözetmeksizin adil davranacağız. Problem çözen uzlaşma hedefli yapıcı bir siyaset izleyeceğiz. Ülkemizi maddi ve manevî alanlarda kalkınmasını gerçekleştireceğiz. Hukuku üstün tutan bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan kuvvetler ayrılığı ilkesini benimseyeceğiz. Vatandaşlarımızın maddi ve manevî sıkıntılardan kurtarılması ve yarınlara güvenle umutla bakabilmesi için gerekli her çalışmayı zamanında yapacağız. Yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni ve adil bir dünya için, “BURADA GELECEK VAR” diye haykırmak için 17 Kasım 2019 Pazar günü milletimiz için bende varım diyerek 1. Olağan kongremize herkesi davet ediyoruz. 1. Olağan Kongremizin ilçemize, Trabzon’umuza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum dedi.