AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, yönetimini açıkladı.


 
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun; Sözlerime bu görevi bizlere layık gören herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Dedi.
Başkan Uzun; Açık yüreklilikle söylüyorum ki biz genel başkanının liderinin tartışılmadığı, derdi millet olan, gayesi bütün insanların iyiliği için çaba sarf eden, milletin milli değerlerine sahip çıkan, kendi şahsi çıkarlarını devletin çıkarlarının üzerinde görmeyen, kısaca Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’IN kurduğu partide görev yapıyoruz. Bununla da her zaman gurur duyuyoruz.
 
İki dönem birlikte çalıştığım İlçe Başkanımız Sn. Enver İSKENDEROĞLU başta olmak üzere, bizden önceki bu teşkilatlarda görev almış herkese kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimde yer alan arkadaşlara göstermiş oldukları gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.
 
“İNSANLARIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ”
Yönetim kurulunu oluşturma aşamasında Vakfıkebir’imizin değerlerini ön planda tutmaya çalıştık ve bu çerçevede her kesime, her zümreye bir araya gelerek yönetim kurulu listesi oluşturduk. Biz sıradan bir teşkilat değiliz. Biz Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan ve aynı zamanda 18 yıldır başarıyla çalışan ve Türkiye’de 17 yıldır iktidarda olan partinin mensuplarıyız. Bu teşkilat mensuplarının bu partide görev yapması, bu partide görev almaları çok hassas derecede incelemelerden ve çalışmalardan geçtikten sonra oluyor. Bizim kurumsal bir parti kimliğimiz var. Bununla ilgili istişareler yaptık. Listeler oluştururken çeşitli kriterler var. Bu listede genel merkez tarafından hassas bir şekilde takip edildi ve incelendi. Birçok çalışmadan sonra bu hale geldi.
 
“GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPARIZ”
Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu davada bayrağı daha yukarıya taşıyabilmek için bizlerle birlikte görev aldılar. Derdimiz teşkilatlarda milletin gönlüne girmek, onların ihtiyaçlarını gidermek, onlara yardımcı olma, Vakfıkebir’de kendi şahsı çıkarını parti çıkarı önünde görmemektir. Bizler de bu arkadaşlarımızla yol yürüyeceğiz. Gayemiz liderimizin önümüze koyduğu hedeflere ulaşmak ve insanların gönlüne girmektir.
 
“KOLTUKLARDAN GÜÇ ALAN DEĞİL, KOLTUKLARA GÜÇ VEREN OLACAĞIZ”
İki dönemdir AK Parti Vakfıkebir İlçe teşkilatında Siyasi ve Hukuk İşleri görevinde bulundum.  Göreve geldiğimiz bu süreçlerde hiçbir zaman sorumluluktan kaçmamaya gayret ettik. İnanıyorum ki bu sorumluluktan yönetim kurulu üyesi kaçmayacak. Gösterdiğimiz fedakarlıktan dolayı bu partide görev almayı kabul ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Bizim partimizde görev istenmez, verilir. Bize görev verildiği zaman en iyi şekilde yaparız. Koltuklardan güç alan değil, koltuklara güç veren olacağız.
Biz bu davaya böyle bakıyoruz. Bizim derdimiz gayemiz Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kurduğu AK Parti teşkilatının kurumsal ve itibarlı bir teşkilat olmasıdır. Kısacası milletin yanında olan teşkilat olması gayret ediyoruz.
 
“VAKFIKEBİR AK PARTİYE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR”
Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu kritik süreçte de ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımla bu görevi almış bulunuyoruz. Yerel seçimlerde yeniden iddialıyız.  Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sn. Muhammet BALTA ile yolumuza devam ediyoruz. Başkanımızın ilk döneminde çok önemli hizmetleri oldu. Allah nasip ederse milletin desteği ile AK Parti bayrağını Vakfıkebir’imizde dalgalandırmaya devam edeceğiz. Kaybedecek hiçbir vaktimiz yok. Bir tane bile oyun ziyan olmasına izin vermeyeceğiz. O bir oyun bizde vebali çok fazladır. AK Parti Teşkilat mensubu ve belediye başkanı her zaman liyakatli, sadakatli olmuştur. Amacımız Vakfıkebir Belediyesi’ni AK Parti ile yoluna devam etmesidir.  Uğraşacağız, canla başla mücadele edeceğiz. Bunun için emek, çaba ve gayret göstereceğiz. Partimizin ilke ve prensipleri doğrultusunda hareket ederek, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Hep birlikte bu işi yapacağımıza inancımız da sonsuzdur. Allah'ın izniyle oluşturmuş olduğumuz yönetimimiz başarıyı sağlayacaktır. Rabbim bu çıktığımız yolda değerli yönetim kurulu üyelerimizle öz verili çalışmalarımızla ilçemizde AK Parti bayrağını zirvede tutmamız noktasında yardımcımız olsun"
 
"BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ"
Başkan Ahmet Uzun, Azime Bektaş, Yakup Koyun, Cemil Albayrak, Ahmet Kılıç, Süleyman Özdemir, Sultan Selim Kudu, Mehmet Bayraktar, Yeşim Aktaş, Alper Gürdal, Köksal Yağcı, Mustafa Karadeniz, Müfrit Yolcu, Yılmaz Atik, Yaşar Ali Çolak