"BU DAVA BİZİM İÇİN KUTLU BİR YOLCULUKTUR"
AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Ahmet Uzun Başkanlığında danışma meclisi toplantısını Parti binasında gerçekleştirdi.



AK Parti Vakfıkebir İlçe teşkilatının düzenlediği danışma meclisi toplantısına İlçe Başkanı Ahmet Uzun’un yanı sıra AK Parti İl Başkan vekili Alper Bektaş, Parti Yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
 
BU DAVA BİZİM İÇİN KUTLU BİR YOLCULUKTUR
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun yaptığı konuşmasında; “AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı olarak bir Danışma Meclisi toplantımızı daha gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar partilerine hizmet eden tüm parti mensuplarına teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Parti olarak bu tür toplantılara çok önem veriyoruz. Bütün kademeler bir birleri ile bir araya gelip sorun ve yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde konuşup çözüme kavuşturuyor. Desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
 Vakfıkebir’de teşkilatımızda Genç, dinamik ve aktif bir yapı oluşturarak Yerel Seçimlerin ardından yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz. Biz teşkilat olarak bir seçim biter bitmez diğeri için çalışmalara başlarız. Bu nedenle 2023 seçimleri için çalışmalarımıza bugünden başladık. Bu önemli seçim için başlattığımız geceli gündüzlü çalışmalarımız Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde hız kesmeden devam ediyor. Bu bizim için kutlu bir yolculuk. 31 Mart Yerel Seçimlerinde aldığımız oy bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilinciyle çalışıyoruz. Dava bilinci içinde, bayrağımıza, vatanımıza ve milletimize aşla, ihlas ve samimiyet içinde yürüttüğümüz çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirsin, çalışmalarımızı kolaylaştırsın dedi.