AK Parti Çarşıbaşı İlçe Gençlik Kolları ve AK Parti Çarşıbaşı İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı fidan dikimi Çarşıbaşı Sahil Mevkiinde gerçekleştirildi.


 
Çarşıbaşı Sahil Mevkiinde Afrin Şehitler Hatıra Ormanı oluşturuldu.
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Gençlik Kolları ve AK Parti Çarşıbaşı İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı fidan dikimine İlçe Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Zekeriya Karaçengel , İlçe  Kadın Kolları Başkanı İlknur Yüksek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüphan Tomruk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kurum Amirleri katıldı.
      İlçe Başkanı Hakan Kocaman yaptığı açıklamada ağaçlandırmanın çevreye ve insana olan faydalarına dikkat çekerek,  “Bugünlerde de Türk Ordusu Suriye’deki vatandaşları terörist unsurlardan korumak, özgürleştirmek maksadıyla bir operasyon yürütüyor. Her zamanki gibi zulmün karşısındayız. Mazlumun yanındayız. Ve maalesef bunu yaparken de şehitler veriyoruz. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin, Bizler de bugün fidan dikmek, bir taraftan Peygamberimizin önemli bir hadisini gerçekleştirmek, bir taraftan da Afrin’de şehit olan aziz şehitlerimizin onlara gösterdiğimiz saygının bir nişanesi olarak bir orman oluşturuyoruz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize sabırlar diliyorum" dedi. Ardından Afrin şehitleri ve tüm şehitlerimiz için dua yapılarak program tamamlandı.