Tokullar Alışveriş Mağazaları Tic. Ltd. Şti. mağaza zincirine yeni bir halka daha ekleyerek Tokullar İstikbal Mobilya Görele mağazası ‘’Tosun Paşa‘’ olarak bilinen Ertuğrul Yayla’nın sunumuyla sade bir törenle hizmete açıldı. 2 Bin 500 metrekare alan üzerine modern bir şekilde dizayn edilen yeni mağazanın açılış törenine İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman, İstikbal Mobilya Bölge Müdürü Arif Çevik, Genel Müdür Yardımcıları Tuğrul Bulut, Hazım Akşehirli, , Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkan vekili Kamuran Kahyaoğlu, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tokullar İlk Mağazasını 2005 yılında Beşikdüzü’nde açtı; Hatırlanacağı gibi Tokullar Mağazacılık olarak ilk mağazasını 2005 yılında Beşikdüzü İlçesinde halkın hizmetine sundu. Kısa sürede Bölgede bulunan Trabzon ve Giresun dahil olmak üzere 7 AVM mağazasını halkın hizmetine seçkin ürünler sunarak hizmet etmeye başlayan Tokullar son olarak 2 Bin 500 metre kare kulanım alanıyla yeni mağazasını Görele’de halkın hizmetine sunmuş oldu.

Tokullar İstikbal Mobilya Görele mağazasının açılış töreni yapılan açılış duasının ardından protokolün kurtela kesiminin ardından yapılan ikramlarla son buldu. 

Tokullar Yönetim Kurulu Murat Tokul, Serkan Tokul, Berkan Tokul ve Nedim Şahin yaptıkları açıklamada,  mağazamızın açılışını onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, yeni mağazamızın bölgemize hayırlı olmasının temennisinde bulundular.