Yıllardır bölgenin güçlü pazarlama firmalarında biri olan TANER GIDA LTD. ŞTİ., “TANER GROSS MARKET” adı altında yeni bir alışveriş mağazasını Beşikdüzü ilçesinde ilçe ve bölge halkının hizmetine açtı.





Trabzon, Giresun, Ordu, Gümüşhane ve Bayburt illerinde 27 yıldır Toptan Gıda sektöründe hizmet veren TANER GIDA yeni bir ilke daha imza attı. Bölgenin yetiştirdiği genç işadamları Taner Karaoğlu ve Şener Kara tarafından perakende sektöründe “1 GÜN DEĞİL HER GÜN UCUZLUK” sloganı ile yola çıkarak ulusal firmaları geride bırakmayı hedefliyorlar.
Yıllardır bölgenin en güçlü pazarlama firmalarından biri olan ve işadamları Taner ve Şener kardeşler tarafından işletilen TANER GIDA LTD. ŞTİ. firması, müşterilerine perakende olarak daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek amacı ile “TANER GROSS MARKET” adı altında yeni bir işyerini Beşikdüzü’nde ilçe ve bölge halkının hizmetine açtı. Beşikdüzü ilçesi Şalpazarı yolu üzerinde 1700 metre kare alan üzerinde kurulan GROSS Market de toptan fiyatına perakende satış yapılacak. 24 Eylül 2020 Perşembe günü açılışı gerçekleştirilen “TANER GROSS MARKET” 3 bin çeşit ürünü müşterileri ile buluşturuyor. Beşikdüzü ilçesine ve bölgeye hayırlı olsun.
Taner Gross Market açılışını; Beşikdüzü ilçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu tarafından açılış duası yapıldıktan sonrası açılış kurtulasını Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, STK temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, işadamları, firma temsilcileri ve vatandaşlar birlikte kestiler.