Beşikdüzü İlçe Müftülüğü, ilçedeki tüm ortaokul ve liselerin dönem birincisi öğrencilerini ödüllendirdi.
 
İlçedeki ortaokul ve liselerde eğitim öğretim gören ve 2017-2018 eğitim öğretim yılını dönem birincisi olarak tamamlayan toplam 59 öğrenci, Beşikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından hayırsever vatandaşların katkılarıyla 100 TL. para ödülü ile ödüllendirildi.
 
Müftülük toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen ve bazı öğretmenlerle birlikte öğrenci velilerinin de katıldığı programda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, başarılarından dolayı öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti. Öğrencilerin başarısında unutulmaz emeği ve katkısı bulunan eğitim gönüllüsü fedakar öğretmelere ve öğrenci velilerine de teşekkürlerini ifade eden Müftü Kadıoğlu konuşmasında; "Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyorum. İnşaallah ileriki yaşlarınızda bu ülkenin kalkınması, daha güçlü olması için milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak büyük hizmetler vermenizi bekliyoruz. Başarılı olmanızın yanı sıra, ahlakı güzel, dürüst, herkesle iyi ilişkiler ve dostluklar kurabilen bir insan olmanız hepimizin temennisidir" dedi.
 
Devletimizin daha güçlü, milletimizin dünya milletleri arasında daha etkin bir konumda yer alması gerektiğini belirten İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, "Allah bizleri sizlerden önce yarattı. Dolayısıyla bizler sizlerden önce bu dünyadan ayrılacağız. Bu ülke size kalacaktır. Yani bu ülkeyi sizler yönetecek, sizler yaşatacak ve sizden sonrakilere de yine sizler emanet edeceksiniz. Bunun için de çok ama çok çalışmanız gerekmektedir. Sizler de bu cevheri görüyorum. Rab'imin izniyle milli manevi değerlere sahip olarak, bu millet ve memleket için büyük hizmetler vereceğinize inanıyorum" şeklinde konuştu.
 
İlçe müftülüğü olarak yürütülen hayır hizmetlerinde maddi manevi yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen hayır sever cami cemaati ile ilçe esnafına da özellikle teşekkürlerini ifade eden Müftü İbrahim Kadıoğlu, organizasyonda önemli katkısı bulunan İlçe Vaizi Zeki Güven başta olmak üzere öğrencilerle ilgilenen personele de teşekkür etti.