Beşikdüzü İlçesi Duygulu Mahallesi’nden Beşikdüzü Belediyesi Basın Danışmanı Muhammet Taş (44), yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.


 
Beşikdüzü İlçesi Duygulu Mahallesi’nden olan Muhammet Taş uzun yıllar Büyükliman Yöresi’nde gazetecilik yapmış, kendi çıkardığı gazetelerin yanı sıra, bölge gazetelerinde ve ajanslara haber göndermişti. Orhan Bıçakçıoğlu’nun Beşikdüzü Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ise Beşikdüzü Belediyesi’nde basın danışmanı olarak çalışmaya başlamıştı.
 Gazeteci Muhammet Taş (44) yaşamını kaybettik.
 Yaklaşık olarak iki yıl önce beyin tümörü teşhisi ile tedavi görmeye başlayan Muhammet Taş, tümörün motor bölümünde olması dolayısıyla ameliyat edilememişti. 3 ay önce hastalığının ilerlemesi sonucunda Trabzon İmperial Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılarak burada tedavi altına alınan Muhammet Taş hastalığının ilerlemesi sonucunda 7 Kasım 2019 Perşembe günü dün sabaha karşı aynı hastanede yaşamını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Gazeteci Muhammet Taş 7 Kasım 2019 Perşembe günü ikindi namazına müteakiben Beşikdüzü Merkez Eski Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Duygulu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Meslektaşımız merhum Muhammet Taş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.