Beşikdüzü Kaymakamlığı tarafından "Bir Tablet Bir Gelecek", "Öğrencilerimize Destek İçin Bizde Varız" sloganı ile başlatılan kampanya doğrultusunda toplanan tabletlerin dağıtımları gerçekleştirilerek, bağışta bulunan iş adamlarına Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

“Bir Tablet Bir Gelecek”, “Öğrencilerimize Destek İçin Bizde Varız” diyerek başlatılan kampanyaya destek veren iş adamları teşekkür belgelerini Beşikdüzü ilçe Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ün elinden aldılar. Beşikdüzü Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa katılan iş adamları toplanan tabletlerin dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Covid-19 salgını nedeniyle okullarda yüz yüze eğitim yapılamaması üzerine, ön plana çıkan uzaktan eğitime katkı sunmak için harekete geçen Beşikdüzü Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı “Bir Tablet Bir Gelecek” Bağış Kampanyası kapsamında elde edilen tabletlerin dağıtımlarına devam ediyor. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı bir sosyal sorumluluk kabul ederek, tek bir öğrencinin bile eğitimden mahrum kalmaması adına Beşikdüzü Kaymakamlığının başlattığı kampanya doğrultusunda toplanan tabletler öğrencilere ulaştırılıyor. Kampanya doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kaymakamlık ve Milli Eğitim çalışanlarına iş adamları sahip çıkarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulundular. Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaları olan firmalar yardım kampanyasına katkı sundular. İşadamlarının yanı sıra Beşikdüzü’nde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları da kampanyaya destek vererek öğrencileri sevindirdi.

KEBİR SÜT VE CEMSAN-VEİTO ÖRNEK OLDU

Beşikdüzü Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün büyük bir sorumluluk örneği içerisinde yürüttüğü “BİR TABLET BİR GELECEK” kampanyasına Vakfıkebir’li iş adamları da sessiz kalmadı. Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde Fabrikaları bulunan ve her yardım kampanyasına destek veren KEBİR SÜT ve CEMSAN-VEİTO bu kez Beşikdüzü’nde ki öğrencilere sahip çıkarak yüzlerini güldürdüler. KEBİR SÜT adına Metin Ali Karadeniz’e, CEMSAN – VEİTO adına Cemil Albayrak’a teşekkür belgeleri İlçe Kaymakamı Şakir Öner Öztürk tarafından verildi.