Beşikdüzü ilçesi Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Merhum Yusuf Dinçel Anısına düzenlenen Kurumlar arası Futsal Turnuvasına Vakfıkebir Takımı olan "Şoförler" damgasını vurdu.



Merhum Yusuf Dinçel anısına Gençlik Hizmetleri ilçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futsal turnuvası sona erdi. Ocak İnşaat'ın Sahibi Ali Mısır'ın sponsor olduğu Şoförler Şampiyon oldu.
7 takımın katıldığı futsal turnuvasının final maçında Vakfıkebir ilçesinin takımı olan Şoförler ile Beşikdüzü ilçesinin takımı olan Efsaneler karşı karşıya geldiler. Mükemmel bir çekişmeye sahne olan müsabakanın normal süresi 5-5 berabere sona erdi. Penaltı atışları sonucunda Şoförler rakibi Efsaneleri 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu olarak Beşikdüzü'ne damgalarını vurdular. Turnuvanın üçüncülüğünü Beylerbeyi takımını 7-5 mağlup eden Etiler Seramik takımı elde etti. Şampiyon takım Şoförlerin kupasını Beşikdüzü ilçe Kaymakamı Cevat Ertürkmen takdim etti.
Turnuvaya Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Seral Doğan, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mucahittin Kerim İkibaş, Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, AKParti İlçe Başkanı Harun Demirci, MHP ilçe Başkanı Erdal Açıl ve izleyiciler katıldılar.
Turnuvanın final maçında 3 gol atarak yıldızlaşan Mesut Erkan, turnuva boyunca sergilediği güzel oyunu ve centilmen davranışları ile tüm spor kamuoyunun takdirlerini topladı. Profesyonel sporculara taş çıkardan Mesut Erkan ve takım arkadaşlarını kutluyoruz.