Beşikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Trabzon İl Mem Arge Biriminin her yıl Anadolu Vakfıyla ortaklaşa düzenlediği “Her Okulun Projesi Olsun (HOPO)” proje yarışması için hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.



Bu yıl yarışmaya 2 projeyle katılacak olan Beşikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, saha ziyaretleri öncesi son hazırlıklarını yapıyor.
Projeleri hakkında bilgi veren okul müdürü Mehmet Arslan; "Bu sene CNC Atölyesi Kardeşimin Hediyesi ve Etnospor Espor’a karşı isimli bilim ve spor-sağlık kategorilerinde 2 projeyle yarışmaya katılıyoruz. 2 kategoride de oldukça iddialıyız. Yılmaz Bostan Hocamızın hazırladığı 'CNC Atölyesi Kardeşimin Hediyesi Projesi' ile ilçemizdeki okul öncesi okullarının içinde hiç bir kimyasal madde bulunmayan sağlıklı oyuncaklarla buluşması hedefleniyor. Yusuf Sezgin Hocamızın hazırladığı 'Etnospor Espor’a Karşı Projesi' ile de gençlerimizi hareketsiz espor faaliyetlerinden uzaklaştırıp daha çok enerji harcayabilecekleri sporlara yönlendirmeyi hedeflemekteyiz." Dedi.