Beşikdüzü İlçesi Alparslan Türkeş Caddesinde GIT-GIT CHICKEN-HORON KÖFTE salonu coşkulu bir kalabalığın katılımı ile açıldı.



Beşikdüzü ilçesinde Beytullah Kızkaban ve Çağatay Kıran tarafından açılan GIT-GIT CHICKEN- HORON KÖFTE salonunun açılışına Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ile vatandaşlar katılarak açılış kartelasını kestiler.
“AÇILAN HER İŞYERİ İŞ, AŞ VE EKMEK DEMEKTİR”
Açılış kartelası kesimi sırasında kısa bir konuşma yapan Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Şakir Öner Öztürk; “İlçemizin Esnaf ailesine yeni katılan Beytullah ve Çağatay kardeşlerimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Ayrıca onlar adına hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Değerli misafirler peygamber efendimiz buyuruyor ki! Ticaretle uğraşmak için cesur olun. Rızkın onda dokuzu ticarette ve cesarettedir. Bu kardeşlerimiz,  ekonomik acıdan sıkıntılı bir dönemde dahi bu cesareti göstererek ilçemize güzel ve modern bir mekan kazandırdılar. Bu mekan İşyeri sahibi kardeşlerimizin bir rızık kapısı ama kendileriyle beraber burada yanlarında çalıştıracakları insanlara da ekmek kapısı açmış oluyorlar.  Açılan her işyeri iş, aş ve ekmek demektir. Burada açmış oldukları iş yerinin kendilerine, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Tekrar katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.