Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis Merkezi Amiri olarak başarılı çalışmalara imza atan Ahmet Bekar, İlçe Emniyet Müdürü olarak yeni görevine başladı.



Hakkari İli Yüksekova ilçe Emniyet Müdürlüğünden Trabzon’a tayini çıkan hemşerimiz Ahmet Bekar bir süreden beri Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis Merkezi Amiri olarak görevini başarılı bir şekilde sürdürmekteydi. Yeni yapılan düzenlemeler sonucu Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Beşikdüzü ilçe Emniyet Müdürü olarak atanan hemşerimiz Ahmet Bekar görevine başladı.
Beşikdüzü ilçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Bekar şunları söyledi.”Beşikdüzü sakin ve güzel bir ilçemiz. Beşikdüzü ilçemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız dedi.”
Komiser Ahmet Bekar Kimdir?
1969 yılında Trabzon İli Tonya ilçesi Karaağaçlı Köyünde doğdu. İlk-Orta-Lise eğitimini Tonya ilçesinde tamamladı. 1991 yılında İstanbul Florya Polis Eğitim Merkezinde okudu. 1992 yılında Polis memuru olarak Kastamonu’da göreve başladı. İlk şark görevini Van ilinde tamamladı. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ve Tirebolu İlçe Emniyet Müdürlüğünde Baş Polis olarak görev yaptı. 2. Şarka hizmetini Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünde tamamladı. 2016 yılında açılan Komiserlik sınavını kazanarak Ankara Polis Akademisine kursa gitti. Kurs bitimi sonrası 3. şark hizmetine Hakkari İli Yüksekova ilçe Emniyet müdürlüğünde 1,5 yıl çalıştıktan sonra Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atandı. Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri olarak görevini sürdürmekte iken yapılan son atamalarla birlikte Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.  Sosyal Bilimler Fakültesi ve İşletme Fakültesi olmak üzere iki üniversite bitiren Ahmet Bekar Evli ve 3 çocuk babasıdır.