BU ŞEHRİN RUHUNDA SPOR VAR!

İlk olarak Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Balta "Değerli Müdürümüzün şehrimize güzel hizmetler sunacağını inanıyor, muvaffakiyetler diliyorum” dedi. AK Parti iktidarı olarak Gençlik ve Spor üzerine ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydeden Milletvekili Balta; Trabzon’umuzda sportif anlamda önemli yatırımlara imza attık. Bu yatırımlarımız artarak devam ediyor. Spor şehri Trabzon deyiminin içerisinin ne kadar dolu olduğunu bu yatırımlara baktığımız zaman görüyoruz. Bu şehrin ruhunda spor var. Bu şehre yapılan spor tesisleri boşuna yapılmadı. Bu tesislerden dünya şampiyonları, Avrupa şampiyonlar ve birçok başarılar yakalayan sporcular yetişiyor. Bu başarılar bizleri gururlandırıyor. Spor tesislerimiz daha etkin kullanarak dünya şampiyonlarının sayıları daha da artırmalıyız. Hedefimiz bu komplekslerden milli değerlerimize sahip, çalışkan ve disiplinli nesiller yetiştirmek, amatör ruhla bunu yoğurarak sağlam bir toplum yapısını oluşturmak olmalıdır. Sizlerinde bu düsturla hareket ederek başarılı işlere imza atacağınıza yürekten inanıyoruz. Sizlere, gençlerimize, sporcularımıza desteğimiz sonsuzdur. Trabzon bir spor şehridir. Spor kültürünün bütün ruhuyla yaşandığı ve yaşatıldığı bir şehirdir. Bunu yaşatan bütün kulüplerimizi ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Gençlik ve Spor alanında Trabzon’umuza kazandırılan tüm hizmetler için Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve şimdiye kadarki tüm Gençlik ve Spor Bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

HEDEF EĞİTİMDE MARKA ŞEHİR TRABZON!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,  daha sonra Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Trabzon’da yapılan eğitim öğretim faaliyetleri ve yapımına başlanacak olan ve yapımı devam eden hizmetler hakkında Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’ndan bilgiler alan Milletvekili Balta “ Öncelikle Değerli Müdürümüzün şehrimize güzel hizmetler sunacağını inanıyor, kendisine başarılar diliyorum. AK Parti olarak Eğitim konusunda Trabzon’da çok ciddi yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Müdürümüz görevine yeni başlamasına rağmen Ankara’da olsun, Trabzon’da olsun görüştük. Eğitimi ile alakalı problemlerimiz, aşılması gereken noktalar varsa onları istişare etmeye çalıştık. Bugün de kendi makamında bir kez de ziyaret ederek çalışmaları değerlendiriyoruz. Eğitim’in Türkiye’nin vazgeçilmez ve istikbaline dönük en önemli sektör olduğunu biliyoruz. Bugün Türkiye´de her ilerlemenin arkasında eğitim var. Ne eksiklik varsa onunda arkasında eğitim var, eksiklikleri gidermenin yolu da eğitimden geçiyor. Hakkıyla en çok hizmet götürdüğümüz alanlardan biri eğitimdir.  Ülkemizin dört bir yanında olduğu üzere Trabzon’umuzda da inşa ettiğimiz modern okulları, yeni derslikleri, kütüphane ve spor salonlarını görenler ülkemizin geldiği konumu takdir ediyor. Eksiklerimiz, yapmak isteyip de yapamadıklarımız yok mu? Elbette var. Evlatlarımıza iyi bir eğitim ve öğretim vermek için daha çok çalışmalıyız. Eğitim sisteminden beklentimiz, çocuklarımızı, anne ve babalarına hayırlı birer evlat, ülkelerine ve milletine hayırlı birer fert olarak yetiştirmesidir.

Değerli müdürümüz ünde bu mim halde çalışarak başarılı işlere imza atacağınıza yürekten inanıyoruz.

Sizlere, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize desteğimiz her daim olacaktır. Hep birlikte kolları sıvazlayacağız ve kısa vadede 2023 olmak üzere 2053 ve 2071hedefleri doğrultusunda, Trabzon’umuzu eğitimde marka değer olmaya hazır duruma getireceğiz. Böylelikle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu güzel şehrimiz akademik başarıları, ürettiği ulusal ve uluslar arası projeleri ile hak ettiği yerlere gelecektir. Trabzon’u her alanda olduğu gibi Eğitim konusunda büyük hizmetleri olan ve olmaya devam eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özere ve şimdiye kadarki tüm Milli Eğitim Bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.