TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni yıl mesajı yayımladı. Balta, mesajında, 2022 yılının artık geride kalmak üzere olduğunu, yeni umutlarla, heyecanlarla hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıldığını belirterek” Öncelikle, 2023 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.İnşallah 2023 yılı her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı, kardeşliğimize kastedenlerin de kaybettiği bir yıl olacaktır.” dedi.

Kendileri için her geçen yılın, sadece geçip gitmiş bir yıl olmadığını, gelecek yılı daha hayırlı, daha güzel, Hak’kın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için bir tecrübe olarak gördüklerini vurgulayan Milletvekili Balta, şu değerlendirmede bulundu: “

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "Türkiye Yüzyılı Vizyonumuzla,yatırım, istihdam, üretim, ihracat temeline dayanan ekonomi modelimizle yaşanan sorunları bertaraf edeceğiz. Milletimizde bunun bilincinde ve sorunları çözerse yine AK Parti çözer diyor. Bizler 20 yıl boyunca yaptığımız gibi, ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza edecek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, örselemeye çalışanlara karşı da hep birlikte mücadele vereceğiz.

Milletvekili Balta, yeni yıla hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla girildiğine işaret ederek, şunları kaydetti: “ 2023 yılı aynı zamanda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünü. Bu sebeple bir yandan heyecanımız artıyor, bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Aziz milletimiz, birlik içinde olduğu müddetçe, önüne koyduğu her hedefe mutlaka ve mutlaka ulaşacaktır.

BÜYÜKLİMAN'IN NABZI BÜYÜKLİMAN'IN NABZI

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve yeni Türkiye yolunda Türkiye Yüzyılı, 2053 ve 2071  vizyonlarını gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, dayanışmamızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta söylediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bu duygular eşliğinde, yeni yılın ilimize, memleketimize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2023’ün kardeşliğin egemen olduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, hemşerilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”