Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün minik öğrencileri için ilçe stadyumunda açık alan etkinliği düzenlendi.


 
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kur'an Kurslarında ‘Okul Öncesi Dönem Din Eğitimi Projesi’ çerçevesinde ‘Kur’an Eğitimi ve Öğretimi’ gören 4-6 yaş arası minik öğrenciler için ilçe stadyumuna düzenlenen gezi ve açık alan etkinliğinde minikler stat içerisinde arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmanın ve gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadılar.
 
Çocukların sağlıklı büyümeleri, bedensel ve psikolojik gelişimlerine olumlu katkı sağlanmasının amaçlandığı etkinlikle ilgili İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, "Yavrularımızı ahlaki güzellikler etrafında rûhen ve bedenen sağlıklı neferler olarak yetiştirerek topluma kazandırmak ve geleceğe hazırlamak müftülüğümüzün en büyük hedefi, hatta idealidir. Müftülüğümüzün farklı kurs ve sınıflarında ders gören 115 yavrumuz, son derece elverişli bir alanda, ilçe stadyumunda hep birlikte etkinlikte bulundukları ve eğlendikleri bir gün geçirdiler. Biz bu faaliyetin en az ders kadar önemli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bu yaştaki öğrencilerin hayatı oyun etrafında şekillenmekte, eğlenerek öğrenmektedirler. Bundan sonra da bu tür sosyal faaliyetleri devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu imkanı sağlayan İlçe Spor Müdürümüz Yunus Ali Civil'e teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kur'an kursu öğreticilerinin refakatinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Müftülüğü'ne bağlı Merkez Kur’an Kursu, Kirazlık Mahallesi Kur’an Kursu ve Yalıköy Mahallesi Kur’an Kurslarında ‘Okul Öncesi Dönem Din Eğitimi Projesi’ çerçevesinde ‘Kur’an Eğitimi ve Öğretimi’ gören 4-6 yaş arası 115 öğrenci katıldı.