Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan atama kararlarında hemşehrimiz Hasan Bebek'e Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına ataması gerçekleşti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Beşikdüzü İlçesi doğumlu, Hasan Bebek atandı.

Hasan Bebek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcılığına atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Çevre ve Şehircilik Kayseri İl Müdürlüğü görevinden 2014 yılında Çevre ve Şehircilik Rize İl Müdürlüğüne atanan Hasan Bebek, kentte görev süresince yaptığı başarılı çalışmaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek atandı. Hemşerimiz Hasan Bebek’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HASAN BEBEK KİMDİR?

Hasan Bebek, Ekim 1973 tarihinde, Beşikdüzü ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Vakfıkebir ilçesinde tamamladıktan sonra 1995 yılında K.T.Ü. Mühendislik Fakültesinden, İnşaat Mühendisi unvanıyla mezun oldu. Askerliğin ardından, ilk görev yeri olan Bayburt, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü emrinde 1997-2000 tarihleri arasına inşaat mühendisi, Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde, 2000-2010 tarihleri arasında Kontrol Mühendisi ve Yapım Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Yapı Malzemeleri Denetçiliği konusunda eğitim gören Bebek, Ocak 2011 tarihi itibariyle, Artvin Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne atanıp üç yıl görev yaptı. Kayseri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinin ardından, Rize Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne atanarak, Mart 2014 tarihi itibariyle burada göreve başladı. 4 Aralık 2020 tarihli Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Hasan Bebek atandı. Hasan Bebek evli ve bir çocuk babasıdır.