Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği önem doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, 75 yaşındaki Emine teyzeye doğum günü sürprizi yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, “Beni Unutma Projesi” kapsamında 65 yaş üstü vatandaşları, doğum günlerinde yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesi’nde ikamet eden 75 yaşındaki Emine Şişman isimli vatandaşa, doğum günü kutlaması yapıldı. Ekiplerin sürprizi, Emine teyzeyi bir hayli mutlu etti.

“BAŞKAN ZORLUOĞLU’NUN SELAMINI İLETTİLER”

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önem doğrultusunda vatandaşlarımızın mutlu ve acı günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, sosyal destek kartı ve evde temizlik hizmeti sağladığımız Emine teyzemize doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. Başkanımız Murat Zorluoğlu da ekiplerimiz vasıtasıyla Emine Şişman’a selamlarını ve sağlıklı uzun ömür dileklerini iletti” ifadeleri kullanıldı.