AK Parti Beşikdüzü İlçe teşkilatı Mart ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı parti binasında yapıldı. İlçe binasında yapılan genişletme ve yeniden düzenleme çalışmalarının ardından açılış kurdelesini Milletvekili Safiye Seymenoğlu ve İlçe Başkanı Harun Demirci birlikte kestiler.

    Toplantıda konuşan İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci, “AK Parti iktidarı döneminde köylerimizde çok büyük çalışmalar yaptık. KÖYDES Projesi kapsamında 25 köyümüzde hizmetimiz devam etti, bundan sonra da devam edecek. 2013 yılı ilçemizde yatırım yılı olacak. İlçemizin en önemli sıkıntılarından bir tanesi ilçe stadyumunun olmayışı. Bu noktada Sayın Bakanımızdan, Sayın Vekilimizden ve Bakan Yardımcımızdan destek istiyoruz. Hem stadyum hem de cezaevi ile ilgili 2013 yılında ilk kazmanın vurulmasını talep ediyoruz. İlçemizde imam hatip lisemizle ilgili sıkıntımız var. Adacık mevkiindeki 10 dönümlük arazi üzerinde bulunan beş katlı karkas bina inşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için bir gayret gösteriyoruz. Beşikdüzü’ne modern bir anaokulu yapılması programa girdi takipçisiyiz. Çeşmeönü İlköğretim okulunun inşaatının başlaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında İl Özel idaresi genel sekreterliğine yazısı yazıldı. İlçemizde yapılan dere ıslahı çalışmaları tamamen DSİ tarafından yapılmaktadır. Meslek Yüksekokulundan 1200 öğrencinin gideceği yönünde Belediye Başkanımız geçtiğimiz günlerde olumsuz bir açıklama yaptı. Elbette buradan 1200 öğrenci gidiyorsa bunu izah etmek mümkün değil. Milletvekillerimizle görüştüm, konu ile ilgili araştırmalarımızı yaptık ve yönetimdeki arkadaşlarımızla Sayın Rektörümüzü ziyarete gittik. Rektörümüz bu konuda kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.  Kim tarafından yanlış bilgilendirildi. Belediye Başkanı tarafından. Bizim kişilerle değil zihniyetle sorunumuz var. Kimsenin kamuoyunu yanlış bilgilendirme hakkı yok. Yerel seçimlere adım adım yaklaşıyoruz. Belediyecilik AK Parti’nin işi. AK Parti’nin belediyecilik anlayışının olmadığı Beşikdüzü geri gidiyor. Bu noktada hepimize görev düşüyor. Biz sizlerin desteğiyle Beşikdüzü’nde inşallah AK Belediyeciliği inşa edeceğiz.  Biz tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Hepsine karşı tarafsızız ama iki şeyden tarafız; birincisi partimizden tarafız, ikincisi Beşikdüzü’nden tarafız” şeklinde konuştu.

     Daha sonra söz alan İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk ise, “Ülkenin kanayan yarası dinsin diye adeta kefenini koltuğunun altında taşıyan bir Başbakanımız var. Biz de bu sürece az ve öz konuşarak, muhalefete fırsat vermeden destek vereceğiz. Başbakanımızdan ülkemiz ve milletimiz için dualarımızı da eksik etmeyeceğiz” dedi. Son olarak konuşan Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu’da, “Hepimizin ortak temennisi terör sorununun bir an önce bitmesidir. Sayın Başbakanımız bu işi çözecek tek liderdir. Şehit ailelerimizi, vatandaşlarımızı üzecek hiçbir şeyi yapmayız; özellikle buna dikkat ederek terör sorununun çözülmesi gerekiyor” dedi.