Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimler Odasının 50. Olağan genel kurulu 10-11 Eylül 2022 tarihlerinde yapıldı. Genel Kurulda 2 liste yarıştı. Seçimde 197 üye oy kullandı. 3 dönemdir Oda Başkanlığı görevini yürüten mevcut Başkan Erol Sayın, oyların 139’unu alarak yeniden Oda Başkanlığına seçildi. 3 dönemdir Oda Başkanlığını yürüten Başkan Sayın, 4. Döneminde aday olarak girdiği seçimden başarı ile çıktı.

2. DÖNEM BUZAĞI DESTEKLEME BAŞVURULARI BAŞLADI 2. DÖNEM BUZAĞI DESTEKLEME BAŞVURULARI BAŞLADI

“BU MAKAMLAR KİŞİSEL EKOLARIN TATMİN EDİLECEĞİ YERLER DEĞİLDİR!”

Seçimden zaferle ayrılan Başkan Sayın yaptığı konuşmada şunları söyledi: 50.Dönem Genel Kurulumuza, Artvin-Rize-Gümüşhane-Bayburt ve Trabzon İllerimizden katılım sağlayarak oy kullanan ve bizleri bu göreve tekrar layık gören ve mazeretleri nedeni ile katılamayan meslektaşlarıma saygılarımı sunuyorum. 2 liste olarak yapılan seçim sonuçları ile üyelerimiz bizlere bir kez daha şunu söylemiş oldu;  Bu makamların hizmet yeri olduğunu, eskiye takılı kalınarak kişisel egoların tatmin edileceği yerler olmadığını, uzaktan kumandayla kontrol edilemeyecek ve kişisel menfaatlere kurban edilemeyecek makamlar olduğunu göstermiştir.

Pandemi nedeni ile bir önceki dönemde planladığımız hizmet içi eğitimler, meslektaşlarımızla birlikte bölgesel toplantıları ve birçok faaliyetlerimizi ertelemek zorunda kalmıştık. Meslektaşlarımızın vermiş olduğu destekler neticesinde 4. Dönemde bu faaliyetleri artırarak ve hız vererek gerçekleştirme imkânı bulacağız dedi. Başkan Sayın şöyle devam etti; Yeni dönemde de, meslektaşlarımızın özlük hakları, yıpranma payı ve Veteriner Hekimlik hizmetlerinin tek tıp, tek sağlık sistemine uygun yeniden yapılandırılması ile ilgili mücadelemiz devam edecektir.

50.Dönem Yönetim Kurulu: Erol Sayın (Başkan), Süleyman Boz ( Sekreter), Eyüp Aydın (Muhasip), Elif Duman Çabakçor (Üye) ve Ahmet Köz (Üye)’ den oluştu.