Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız her zamanki olduğu gibi yine misafirperverliği gösterdiği Ağasar yöresine özgü binbir çiçeklerden elde edilen organik Ağasar Balını Şalpazarı’nı ziyarete gelen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a hediye etti.

Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Şalpazarı’na hayran kaldı. Şalpazarı Belediyesini ziyarete giden ve buradaki yatırımları inceleyen Başkan Bıyık, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ilçedeki yatırımların bölgedeki belediyelere örnek olacağını söyledi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın Şalpazarı ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirterek ilçede yapılan yatırımları Bıyık’a anlattı.

Başkan Kurukız Karadeniz Bölgesinin Sahile en yakın ve en yüksek tepesi olan 2182 rakımlı Sis Dağı eteklerinden bulunan  iki büyük su havzasının toplanmasıyla oluşan Ağasar vadisinin toplanma alanına inşa edilen modern bir Belediye binasında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ağırlayarak ilçede yaptığı projelerin başında dere ıslah çalışması ile beraber ışıklandırması yapılan Ağasar deresi Bordo Mavi görseli ve buna benzer hayata geçirilen projeleri hakkında bilgiler aktardı Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız her zamanki olduğu gibi yine misfirferliğini göstereke Ağasar yöresine özgü binbir çiçeklerden elde edilen organik Ağasar Balını Şalpazarı’nı ziyarete gelen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a verdi.Başkan Mustafa Bıyık’ta Şalpazarı ziyaretinden duyduğu memnuniyet sonrası Başkan kurkız’a gösterdiği yoğun ilgi ve alakaya teşekkür etti.