Trabzon da “Aile Hekimliğinde 10. Yıl” konulu toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA başkanlığında Trabzon Valiliği A toplantı salonunda yapıldı. Vakfıkebir Büyükliman Aile Sağlığı Merkezi de Başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.



Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal HAMZAOĞLU, Personel, Destek Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Yöneticileri, Birim Sorumluları, TRAHED Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tabip Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aile Hekimleri, Aile Sağlığı Çalışanları katılmıştır.
Aile hekimliğine öncesi sağlık göstergeleri ile aile hekimliğinin 10. yılını kutladığımız günümüzdeki sağlık göstergelerinin değerlendirildiği sunumu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Köksal HAMZAOĞLU yaptı. Trabzon Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr. Hakan UZUN ve Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ebru SİVRİ selamlama konuşmaları yaptı. Trabzon da Aile Hekimliğinin 10.yılı kutlamaları konulu konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA Aile Hekimlerini hizmetlerindeki başarılardan dolayı tüm aile hekimliği çalışanlarına teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.
Aile Hekimliği Hizmetlerinde örnek çalışmalarıyla dikkat çeken (kanser taramalarıyla ilgili billboard, afiş ilanları, pazar yerlerinde halka yönelik bilgilendirme ziyaretleri v.s.) Akçaabat Sebat Aile Sağlığı Merkezi yılın ASM’si olarak seçildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA ödülü Akçaabat Sebat Aile Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Ayşegül KOLOT’a verdi. Vakfıkebir Büyükliman Aile Sağlığı Merkezide Başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. Aile hekimliği hizmetlerinde üstün başarı gösteren aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarının teşekkür belgeleri İl Sağlık Müdürlüğü idarecilerince takdim edildi. Toplantı aile hekimleri, aile sağlığı çalışanları ile İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA ve diğer idareciler ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.