Vakfıkebir İlçesinde yaşayan Yolcuoğlu sülalesi mensupları ilkini düzenledikleri Geleneksel Yolcuoğulları iftar buluşması programında bir araya geldiler.



Vakfıkebir ilçesi Ballı Mahallesinde ve Türkiye'nin birçok ilinde ikamet eden Yolcuoğlu sülalesi mensupları bu yıl ilkini düzenledikleri Geleneksel iftar buluşması programında Çınar 6 Restaurant da bir araya geldiler. İftar öncesi Kur'an Dilaveti ile başlayan program iftar sonrası yemek duası ile devam etti.
Yolcuoğlu sülalesi adına bir açıklama yapan Müfrit Yolcu konuşmasına şunları söyledi; ‘’Güzel ve anlamlı bir gece oluyor. Yemeğe katılım sağlayan büyüklerimize ve davetlilere teşekkür ediyorum. Birlikteliğin önemli olduğu bugünlerde ailecek bir aradayız. Ben bu yemeği önemsiyorum. Artık geleneksel hale gelmesi için çaba harcayacağım. Biz büyük bir aileyiz. Bu yemeği aile fertlerinin birbirini tanıdığı, tanıştığı ve kaynaştığı bir etkinlik olarak düşünüyorum. Dernekleşme ve Geleneksel hale gelmesini düşündüğümüz bu programlarda akrabaların kaynaşma ve buluşma toplantısında sülalemiz bireyleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu gün bizler yarın ise Gençlerimiz bu geleneği sürdürerek yıllarca bu toplantıların sürmesini temenni ediyoruz. Bu yılki programımızın sponsorluğunu Kocaeli ili Kandıra ilçesinde yaşayan Ali Efendinin Ahmet'in oğlu Muhammet Yolcu tarafından üstlenilmiştir. Kendisine bu vesile ile tüm akrabalarımız adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki organizasyonlarda buluşmak dileğiyle ramazan'ınız ve bayramınız mübarek olsun. Dedi."
Yenilen yemeğin ardından Yolcuoğlu sülalesi mensupları bol bol sohbet ederek hasret giderdiler ve buluşmaların geleneksel hale gelmesi dileklerini ilettiler.