Vakfıkebir Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa açmış oldukları yaz spor okullarının açılış töreni Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.



Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen yaz spor okulları açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Minik sporculara malzeme dağıtım Töreninin açılış konuşmasını Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil yaptı.
"700 MİNİK SPORCUYA MALZEME DAĞITILDI"
Yaz spor okulları hakkında bilgi veren Müdür Civil; çocuk sporcularımıza verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya teşekkür ediyorum dedi. Civil, Çocuklarımızı başkanımızın katkılarıyla Trabzon’a yüzme kursuna ücretsiz olarak götürüyoruz. Yaz okullarına 15 engelli sporcumuz olmak üzere toplamda 680 sporcu katılıyor. Sporcu ailelerine de teşekkür ediyorum dedi.
"BİZ HER ZAMAN ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"



Çocuklarını bu tür sosyal faaliyetlere teşvik ettikleri için ailelerini kutladığını ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Balta;  “Toplumum her kesimine dokunmak gayretinde olduk. Özellikle geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın hangi alanlarda başarılı olmuşlarsa her zaman yanlarında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.  Yaz tatilinde yaz spor okullarında çocuklarımızın tatillerini boşa harcamamaları hem de kendilerini geliştirecekleri alanlarda serbest çalışarak eğitim almış olacaklar. Biz her zaman çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
"ÇOCUKLAR UZUN VE YORUCU BİR EĞİTİM SONRASI YAZ TATİLLERİNİ HAK ETTİLER"



Çocukların uzun ve yorucu bir eğitim sonrası yaz tatillerini hak ettiklerini belirten İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, “Üç aylık yaz tatilinde çocukların zamanlarını boşa harcamaları doğru değil. Bu tatili en iyi şekilde değerlendirmeleri için kurumlarımızın işbirliğiyle yaz spor okulları düzenlendi. Yaz spor okullarında çocuklarımızın güzel şeyler öğrenmelerine vesile olacak.  Yaz spor okullarının düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum.  Çocuklarımıza malzeme desteği sağlayan Belediye Başkanımız Muhammet Balta'ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın Ailelerine de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve İlçe spor müdürlüğünün girişimleriyle 2 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan yaz spor okullarına katılan 680 minik sporcuya Vakfıkebir Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı.