Anneler günü nedeni ile Vakfıkebir ilçesinde Yaşama Katkı Derneği tarafından bir program düzenlenerek, ilçe genelindeki bayanların katılımı ile program dolu dolu yaşandı.

Vakfıkebir İlçesi kadınları tarafından bir araya gelerek kurulmuş olan ve İlçede tek kadın Derneği olma özelliği taşıyan Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği kuruluş tarihi olan 2011 yılından beri İlçede kadın, çocuk, yaşlı, engelli, şehit ve gazi ailelerine yönelik birçok örmek çalışma programı gerçekleştirmektedirler.
Anneler günü dolayısıyla Vakfıkebir de bir kutlama programı düzenleyen Dernek birçok kadının bir araya gelmesini sağlayarak, bu özel günün mutlu bir şekilde geçirilmesine destek sağladı.
Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mualla İskenderoğlu “ Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada İlçemizdeki kadın, çocuk, engelli ve yaşlılarımızı sevgiyle kucaklamaya devam edeceğiz, programımıza destek sağlayan ve katılarak bizleri onurlandıran herkese gönülden teşekkür ediyoruz, bütün annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.