Vakfıkebir ilçesi Kemaliye Mahallesi H. Ziya Habiboğlu Caddesinde Vakfıkebirli girişimciler Havva ile Ahmet Karanisoğlu’na ait yeni işyeri Miray Perde 16 Ekim 2017 Pazartesi günü hizmete açıldı.

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi H. Ziya Habiboğlu Caddesinde açılan Miray Perde’nin açılış konuşmasını Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam yaptı.
Bu güzel caddemizde bu güzel kardeşimiz yeni bir iş hayatına atılıyor. Vakfıkebir de açılan her yeni işyeri yeni bir istihdamdır. Vakfıkebir’in bir canlılığıdır, ilçeyi sahiplenmedir. Bir vergidir ve devlete katkıdır. Ahmet kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu vesile ile bu kardeşimizin yeni açmış olduğu işyerinin kendilerine, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Kardeşimizin kesesinin bereketli işyerinin hayırlı, bedeninin sıhhatli, yuvasının mutlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.
Vakfıkebir Belediye Başkan vekili Özer Aktaş ise yaptığı konuşmasında; “Bu ilçenin en gözde caddelerinden bir tanesi üzerinde işyeri açıyor. Bu tür işyerlerinin buralarda açılması buraların güzelleşmesine vesile olmaktadır. İnanıyorum ki dürüst ve gayretli çalışmaları ile birlikte buradan ailesini geçindirecek hayırlı, bereketli bol kazan elde edecektir. Bu duygularla bu işyerinin kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bol kazançlar diliyorum.” Dedi.
Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ise yaptığı konuşmasında; “Bu kardeşimiz yıllardır emek verdiği, el emeği ile kazandığı, çaba sarf ederek kazandığı beceriyi bir dükkân açarak inşallah hayatının devamını sağlama adına bunu burada gerçekleştiriyor. Bizler de hep beraber onun yanındayız. Hayat devam ediyor. Herkes kendine düşen görevi yerine getirecek. Ahievren hazretlerinin de dediği gibi, çalışıp emeği ile geçen bizdendir. Arkadaşımız çıraklıktan kalfalıktan geldi. İnşallah ustalığını burada sergileyecek bizlere hizmet edecek. Destek olmak bizlerden ve sizlerden.  Allah yolunu ve bahtını açık eylesin. Kesesini bereketli eylesin, kazancını bol eylesin. İşyerinin hayırlı olsun diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi.”